Objectius
L’objectiu de la teràpia de parella és resoldre els conflictes en la relació, ja sigui per dificultats en la comunicació, en la convivència, problemes de gelosia, infidelitats, problemes per establir i/o respectar els límits, problemes pel que fa a la consecució de les expectatives, dificultats en la negociació, en la presa de decisions, problemes sexuals, problemes amb la família d’origen, pèrdues de respecte, allunyament emocional, processos de separació o divorci…
Implicació
Els orígens i les causes de les males dinàmiques en la parella són múltiples i diversos, però el que sí que tenen en comú és que requereixen molta implicació per part d’ambdós components per assolir el canvi.
Resoldre conflictes en la relació
Dificultats en la comunicació / Dificultats en la convivència
Problemes de gelosia / Problemes d'infidelitats / Problemes sexuals / Processos de separació o divorci

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

PSICOLOGIA ADULTS

60€

x sessió

PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL

55€

x sessió

TERÀPIA DE PARELLA

75€

x sessió

TERÀPIA FAMILIAR

75€

x sessió

PACK 5 SESSIONS PSICOLOGIA

275€


PACK 5 SESSIONS PSICOLOGIA INFANTIL

250€


Sara Doval
Psicologia Adults, Families i Parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Aquesta sóc jo, la Sara Doval. Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialista en trastorns emocionals, vincle i trauma.

Fa més de 6 anys que treballo com a psicoterapeuta en diferents àmbits, majoritàriament en la clínica, i des del 2021, juntament amb el meu germà, dirigim el centre Creixent, on treballem des d’un enfocament integrador amb l’objectiu d’acomoanyar cap el benestar ales persones que atenem.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la que poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte són la base per encaminar aquest procés, en el que jo em posiciono com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, estic obtenint una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Sóc una persona activa i curiosa, i desitjo que les meves ganes de millorar, formar-me i conèixer no tinguin límits i estiguin al servei de les persones valentes a les que acompanyo.

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, vincle, problemes alimentaris…) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR I i II (Instituto EMDR-2021)
 • Màster en Acció Social, Desenvolupament i Cooperació (URLL, 2022)

Col·legiada

Troba’m a:

Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

La Cynthia i la Sara es va conèixer fa anys, ambdues van estudiar el Màster de Teràpia Familiar i han treballat en l’acompanyament de pacients de manera conjunta, com a terapeuta i co terapeuta. A nivell professional tenen una visió i uns interessos molt similars: la part integradora, humanista, sistèmica i la perspectiva de gènere.

La Cynthia és una persona que aporta serenitat, llum i saviesa a l’equip i a les persones que acompanya. Professionalment, és objectiva, flexible, creativa, intuïtiva i té un interès sincer per a les persones a les que acompanya, fet que facilita que estableixin una connexió de seguida. Creu que aquest vincle és clau per poder acompanyar els processos de les persones que atén a consulta, perquè se sentin en un espai segur i es deixin anar des de la confiança.

Té una trajectòria àmplia pel que fa a l’acompanyament de les persones en els seus processos vitals. La seva forma de treballar és construir camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

També s’encarrega de la dinamització de tallers grupals, per a treballar autoestima, autocompassió, acompanyament de mares, Mindfulness…

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels pilars de la seva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Compartir amb una professional com ella és un honor i un plaer per nosaltres.

La seva formació i intervenció està basada en:

 • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
 • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
 • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…
 • Formació en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyament d’adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.
 • La perspectiva de gènere travessa la seva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?