Treball individual
El treball individual comença per la demanda de la persona que busca ajuda per a superar alguna dificultat i pel respecte cap a la persona que acut a teràpia amb la convicció que aquesta persona disposa de les eines necessàries per transformar allò que li provoca el malestar, entenent les dificultats en les que es troba i conduint a la persona cap el canvi. En altres paraules, ajudar-la a entendre el què sent, i a escollir què fer amb allò que sent.
Inquietuds o dificultats
Aquestes inquietuds o dificultats es poden manifestar directament a través de preocupacions, insatisfacció, inseguretats, baixa autoestima… O en forma de símptomes com ansietat, depressió, pors, dependències, descontrol emocional, conductes de risc, obsessions, trastorns alimentaris, problemes en les relacions…
La Psicoteràpia
La psicoteràpia pot ser-nos útil tant si sentim que no podem sols davant d’un problema com si volem millorar algun aspecte relacional o de nosaltres mateixos (creixement personal, autoconeixement, orientació professional…)
Superar dificultats
Tot comença amb la demanda de la persona que busca ajuda per a superar alguna dificultat
Eines necessàries
La persona que acut a teràpia disposa de les eines necessàries per a transformar allò que li provoca malestar.
Preocupacions, Inseguretats, Ansietat, Depressió,...
La persona, amb les eines de les quals disposa, rep un acompanyament per entendre el que sent, i escollir que fer amb allò que sent.
Sara Doval
Psicologia Adults, Families i Parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Aquesta sóc jo, la Sara Doval. Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialista en trastorns emocionals, vincle i trauma.

Fa més de 6 anys que treballo com a psicoterapeuta en diferents àmbits, majoritàriament en la clínica, i des del 2021, juntament amb el meu germà, dirigim el centre Creixent, on treballem des d’un enfocament integrador amb l’objectiu d’acomoanyar cap el benestar ales persones que atenem.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la que poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte són la base per encaminar aquest procés, en el que jo em posiciono com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, estic obtenint una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Sóc una persona activa i curiosa, i desitjo que les meves ganes de millorar, formar-me i conèixer no tinguin límits i estiguin al servei de les persones valentes a les que acompanyo.

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, vincle, problemes alimentaris…) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR I i II (Instituto EMDR-2021)
 • Màster en Acció Social, Desenvolupament i Cooperació (URLL, 2022)

Col·legiada

Troba’m a:

Laura Lopez
Psicologia Infantil, juvenil i Psicopedagogia
Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Biografia

La Laura va ser una de les primeres incorporacions a l’equip de Creixent i estem molt contents de poder dir que ja fa un bon temps que treballem de forma conjunta.

És una persona molt propera, senzilla i pragmàtica, que aporta serenitat a l’equip i a les persones a les que acompanya. És una persona entregada i està en constant formació per tal d’oferir un ventall de tècniques i eines a les persones que acompanya.

És psicòloga i neuropsicòloga i instructora de Mindfulness,  amb el número de col·legiada 26375.

La seva trajectòria professional ha estat combinant el treball amb persones adultes i amb infants, ja que ambdós estils d’intervenció són interessants i enriquidors per ella.

El seu interès per entendre millor la conducta de les persones i els seus processos cognitius la van portar a estudiar Psicologia. Des d’aleshores, va descobrir que el que li omple a nivell professional és donar a les persones les eines necessàries per superar les dificultats i gaudir d’una millor qualitat de vida.

En l’acabar la carrera, va voler aprofundir una mica més sobre el cervell i com afecten les lesions en les diferents parts d’aquest, tant en les funcions cognitives, com en la part emocional i conductual de la persona, és per això que es va especialitzar en Neuropsicologia, fet que li ha permès ajudar a encara més gent, ja pot abarcar persones amb dany cerebral adquirit, amb demències i trastorns amb neurodesenvolupament entre d’altres.

Pel que fa a la Psicologia, treballa des d’un corrent cognitivo-conductual, i pel que respecta a la Neuropsicologia, treballa des d’un enfocament dinàmic integral, on es té en compte tant la localització de la lesió com el funcionament de la ment. Cada persona és diferent, i depenent del seu entorn, les seves vivències i la seva manera de ser, processa i afronta les situacions de manera diversa, és per això que tot i haver-hi dues persones amb la mateixa problemàtica, la teràpia s’enfocarà de manera més personalitzada i individualitzada, per tal d’afavorir la seva recuperació de forma més efectiva.

A Creixent també dinamitza grups sobre emocions, habilitats socials, autoestima, compassió i Mindfulness.

Serveis que ofereix

 • Psicologia infantil-juvenil
 • Reeducacions
 • Estimulació Cognitiva
 • Rehabilitació Neuropsicològica
 • Sessions de Mindfulness

Formació

 • Títol de Tècnica en Educació Infantil (TEI) (Bemen-3, Barcelona).
 • Grau de Psicologia (Universitat de Barcelona, UB).
 • Postgrau de Mindfulness i psicoteràpia (Universitat de Barcelona, IL3-UB).
 • Màster en Neuropsicologia (Universitat Oberta de Catalunya, UOC).

Col·legiada

Nº col. 26375

Alba Guijarro
Psicologia adolescents i adults
El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

Biografia

Estem molt contents de comptar amb l’Alba al nostre equip. És una professional humana, propera i humil, tot i el gran talent que té com a terapeuta, és una persona que et farà sentir amb la seguretat necessària per poder sanar. És especialista en Psicologia General Sanitària a través del Màster realitzat a la UAB.

La seva intervenció psicoterapèutica segueix un enfocament cognitiu-conductual, i la seva vocació és acompanyar les persones en el seu procés de canvi, ajudant-les a prendre consciència dels seus patrons de pensament i com això influeix en les seves emocions i conductes. Orientar-les per poder deixar aquests patrons i hàbits disfuncionals per assolir un major benestar, augmentant la seva capacitat per afrontar crisis i resoldre els conflictes habituals del  seu dia a dia és en el que posa l’enfocament de la seva intervenció.

El seu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

Té experiència en hospital i clínica privada atenent pacients mutualistes i privats, i a la consulta privada, oferint intervenció, diagnòstic i acompanyament tant en patologies com en processos de creixement personal.

Els seus àmbits d’intervenció són l’autoestima, el grau de satisfacció vital, estat d’ànim, gestió l’ansietat i l’estrès, conductes obsessives, processos de dol, etc.

També treballa amb adolescents i oferint assessorament psicològic, pautes i intervenció per a pares i mares en situacions familiars conflictives, acompanyant al risc d’addicció a les xarxes  socials i als videojocs, problemes de comportament, orientació escolar…

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (2018)
 • Premi TFG “Risc d’addiccions a les xarxes socials en adolescents, VI Congrés Internacional en Contextos Clínics i de la Salut, Múrcia (2018)
 • Curs de Teràpia Breu Estratègica (València-2018)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UAB-2020)
 • Curs Estil Parental, vincle amb els iguals i intel·ligència emocional, Col·legi Oficial de Psicòlegs (Múrcia-2020)
 • Curs Addicció al joc: prevenció, diagnòstic i tractament (VIU-2021)

Col·legiada

Núm. 28458

Elena Aragonès
Psicologia adolescents i adults
Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Biografia

L’Elena va ser una incorporació curiosa , va ser com un “flechazo”. Des del primer contacte que vam tenir amb ella vam tenir clar que era una de les peces que faltava perquè tot l’engranatge acabés de girar.

És una professional compromesa, motivada, flexible i oberta a qualsevol proposta, i que fa que el seu entusiasme i ganes es contagiïn. S’implica molt en les dificultats dels seus pacients i és molt empàtica i objectiva, oferint un espai segur on les persones es poden sentir sostingudes, enteses i acceptades, a través de l’escolta activa i de les propostes que fa al llarg de les sessions, encaminades a la resolució de les problemàtiques i dificultats en les que es troben.

És psicòloga general sanitària amb el número de col·legiada 25740. Al llarg de la seva trajectòria professional ha treballat en diferents àmbits que li han donat l’oportunitat de formar-se en diverses àrees i tenir una visió més àmplia sobre el funcionament humà, i així poder realitzar un acompanyament personalitzat per a cada persona. Té una visió integradora i sistèmica, que li permet fer una intervenció a mesura, segons les necessitats en el moment present.

Entén el procés de creixement personal com a una eina per potenciar les pròpies fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement.

La seva experiència des que va acabar la carrera ha estat realitzant grups psicoeducatius de regulació emocional a adolescents (DBT-Steps A) a instituts de Terrassa i Barcelona; també atenent a persones amb trastorns del son i ajudant-los a millorar la seva higiene de son a la Clínica del son Dr. Estivill; acompanyant en processos de dol i malalties cròniques a l’Hospital Sant Joan de Déu, treballant en l’àmbit residencial amb persones grans i les seves famílies i realitzant intervenció psicoterapèutica en la clínica privada, amb persones adultes, adolescents i famílies, des d’una mirada integradora.

Els seus àmbits d’intervenció són l’ansietat, depressió, dificultats en el son, problemes d’autoestima i autoconcepte, dificultats en les relacions interpersonals, en les dinàmiques familiars, o si estàs vivint un procés de dol.

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (URL-2015) – Col·laboradora en el grup de recerca de parella i familia, dins l’àmbit de la violència familiar
 • Màster en Psicologia General Sanitària (URL-2017)
 • Especialització en Teràpia Sistèmica Breu (UOC-2021)
 • Teràpia Dialèctica Conductual per l’abordatge de la inestabilitat emocional (Grupo Laberinto-2022)
 • Primers auxilis psicològics (Centre de crisis UAB-2022)
 • Assessorament i teràpia psicològica en processos de dol (Grupo Laberinto-2022)
 • Formació en Counselling (Centre d’Humanització de la salut-2022)

Col·legiada

Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

La Cynthia i la Sara es va conèixer fa anys, ambdues van estudiar el Màster de Teràpia Familiar i han treballat en l’acompanyament de pacients de manera conjunta, com a terapeuta i co terapeuta. A nivell professional tenen una visió i uns interessos molt similars: la part integradora, humanista, sistèmica i la perspectiva de gènere.

La Cynthia és una persona que aporta serenitat, llum i saviesa a l’equip i a les persones que acompanya. Professionalment, és objectiva, flexible, creativa, intuïtiva i té un interès sincer per a les persones a les que acompanya, fet que facilita que estableixin una connexió de seguida. Creu que aquest vincle és clau per poder acompanyar els processos de les persones que atén a consulta, perquè se sentin en un espai segur i es deixin anar des de la confiança.

Té una trajectòria àmplia pel que fa a l’acompanyament de les persones en els seus processos vitals. La seva forma de treballar és construir camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

També s’encarrega de la dinamització de tallers grupals, per a treballar autoestima, autocompassió, acompanyament de mares, Mindfulness…

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels pilars de la seva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Compartir amb una professional com ella és un honor i un plaer per nosaltres.

La seva formació i intervenció està basada en:

 • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
 • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
 • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…
 • Formació en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyament d’adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.
 • La perspectiva de gènere travessa la seva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?