Treball multidisciplinar
En aquest modalitat es treballa de forma multidisciplinari: l’equip format per la psicòloga, la Doctora especialista en dietètica y el nutricionista realitzaran un pla individualitzat amb el que la persona que acudeix a la consulta serà capaç d’entendre com es va formar la seva relació psicològica amb el menjar.
Pèrdua del control
És habitual que en algun moment s’ha perdut el control sobre el menjar i que no es pot decidir de forma conscient sobre la relació que hi tenim, portant a l’abús de certs aliments, afartaments, períodes de restricció… I generant, a la vegada, sentiments de culpa, vergonya, frustració,…
Gestió emocional
La compulsió per el menjar i la relació ansiosa que es pot mantenir amb ell, moltes vegades esta relacionada amb la mala gestió emocional.
Psicoeducació alimentària
A través d’una dieta equilibrada, sense restriccions, de psicoeducació alimentària, gestió emocional i tècniques que es realitzen a la consulta provinents del Mindfulness, es poden treballar aquestes conductes, donar un nou significat, aconseguir tenir una relació sana amb el menjar, augmentar la seguretat i el control sobre ell i millorar la seva autoestima.
Entendre com es va formar la seva relació psicològica amb el menjar
Pèrdua del control sobre el menjar
Abús de certs aliments, afartaments, príodes de restricció,...
Sentiments de culpa, vergonya, frustració,... gestió emocional
Aconseguir una relació sana amb el menjar, augmentar la seguretat i el control sobre ell i millorar la seva autoestima

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

PSICOLOGIA ADULTS

60€

x sessió

PSICOLOGIA INFANTO-JUVENIL

55€

x sessió

TERÀPIA DE PARELLA

75€

x sessió

TERÀPIA FAMILIAR

75€

x sessió

PACK 5 SESSIONS PSICOLOGIA

275€


PACK 5 SESSIONS PSICOLOGIA INFANTIL

250€


Sara Doval
Psicologia Adults, Families i Parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Aquesta sóc jo, la Sara Doval. Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialista en trastorns emocionals, vincle i trauma.

Fa més de 6 anys que treballo com a psicoterapeuta en diferents àmbits, majoritàriament en la clínica, i des del 2021, juntament amb el meu germà, dirigim el centre Creixent, on treballem des d’un enfocament integrador amb l’objectiu d’acomoanyar cap el benestar ales persones que atenem.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la que poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte són la base per encaminar aquest procés, en el que jo em posiciono com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, estic obtenint una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Sóc una persona activa i curiosa, i desitjo que les meves ganes de millorar, formar-me i conèixer no tinguin límits i estiguin al servei de les persones valentes a les que acompanyo.

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, vincle, problemes alimentaris…) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR I i II (Instituto EMDR-2021)
 • Màster en Acció Social, Desenvolupament i Cooperació (URLL, 2022)

Col·legiada

Troba’m a:

Jordi Doval
Dietètica i Nutrició
Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Biografia

Hola, sóc en Jordi, dietista. Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Sempre m’ha interessat molt l’àmbit de la salut, i em sento molt orgullós de poder-me dedicar al que m’agrada. Dedico molt temps i il·lusió a preparar cada cas, on l’escolta dels objectius i les necessitats del pacient són el més important. La meva forma de treballar és posant èmfasi als hàbits de la persona, horaris, activitat física, el seu metabolisme basal, els seus gustos i preferències, relació amb el menjar, les seves necessitats nutricionals i la seva història clínica elaborada prèviament.

Sóc una persona molt curiosa i la meva professió em demana estar actualitzat constantment, amb baso sempre amb l’evidència científica, amb els aliments naturals i amb els bons hàbits de vida, elaborant plans nutricionals individualitzats en cada cas, ja que cada cas és únic.

Estaré encantant d’ajudar-te, d’una manera empàtica i professional al nostre centre de Sabadell, Creixent Salut Integral.

Serveis que ofereixo

 • Dietes personalitzades
 • Afeccions mèdiques (reeducació alimentària)
 • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
 • Nutrició esportiva

Formació

 • Tècnic en farmàcia i parafarmàcia (institut Castellarnau)
 • Dietètica (IES Roger de Llúria)
 • Especialització en nutrició esportiva, institut de ciències de nutrició i salut. (ICNS)
 • Especialització en nutrició i suplementació del sistema digestiu i intestinal (ISMET)
 • Màster en psiconeuroimmunoendocrinologia – PNIE. (Màster Xevi Verdaguer)

Troba’m a:

Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?