Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius

Psicoteràpia adolescents i adults

El treball individual comença per la demanda de la persona que busca ajuda per a superar alguna dificultat i pel respecte cap a la persona que acut a teràpia amb la convicció que aquesta persona disposa de les eines necessàries per transformar allò que li provoca el malestar, entenent les dificultats en les que es troba i conduint a la persona cap el canvi. En altres paraules, ajudar-la a entendre el què sent, i a escollir què fer amb allò que sent.

Preocupacions, insatisfacció, inseguretats, baixa autoestima…
Ansietat, depressió, pors, dependències, descontrol emocional, conductes de risc, obressions, transtorns alimentaris, problemes en les relacions,…
Veure la descipció sencera

Teràpia de parella

L’ objectiu de la teràpia de parella és resoldre els conflictes en la relació, ja sigui per dificultats en la comunicació, en la convivència, problemes de gelosia, infidelitats, problemes per establir i/o respectar els límits, problemes pel que fa a la consecució de les expectatives, dificultats en la negociació, en la presa de decisions, problemes sexuals, problemes amb la família d’origen, pèrdues de respecte, allunyament emocional, processos de separació o divorci…

Conflictes en la relació, Comunicació, Convivència, Gelosia, Infidelitat
Límits, negociació, problemes sexuals, respecte, allunyament emocional, processos de separació o divorci
Veure la descripció sencera

Teràpia familiar

Aquesta modalitat de teràpia té com a objectiu promoure un canvi global en el funcionament i la manera d’interaccionar d’una família, respectant els seus valors familiars i el moment del cicle vital en el que es troba cada membre.

Situacions conflictives familiars, Relacions i interaccions entre els membres, Canvis
Entrada a l’adolescència d’un fill o filla, Pèrdua, Establir límits, Problemes de comunicació,…
Veure la descripció sencera

Psiconutrició

En aquest modalitat es treballa de forma multidisciplinari: l’equip format per la psicòloga, la Doctora especialista en dietètica y el nutricionista realitzaran un pla individualitzat amb el que la persona que acudeix a la consulta serà capaç d’entendre com es va formar la seva relació psicològica amb el menjar.

Relació psicològica amb el menjar, Pèrdua del control
Culpa, Vergonya, Frustració, Relació amb la gestió emocional
Veure la descripció sencera
Sara Doval
Psicologia Adults, Families i Parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Hola, sóc la Sara, psicòloga i psicoterapeuta.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte seran la base per encaminar aquest procés, posicionant-me com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, he obtingut una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, afecció, ment, relacions …) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR (Instituto EMDR-2021)

Col·legiada

Troba’m a:

Alba Guijarro
Psicologia adolescents i adults
El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

Biografia

Sóc L’Alba Guijarro, sóc psicòloga cínica, col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Barcelona, sóc especialista en Psicologia General Sanitària a través del Màster realitzat a la UAB.

La meva intervenció psicoterapèutica segueix  un enfocament cognitiu-conductual, i la meva vocació és acompanyar les persones en el seu procés de canvi, ajudant-les a prendre consciencia dels seus patrons de pensament i com això influeix en les seves emocions i conductes, i orientar-les per poder deixar aquests patrons i hàbits disfuncionals per assolir un major benestar, augmentant la seva capacitat per afrontar crisis i resoldre els conflictes habituals del  seu dia a dia.

El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

La meva experiència és en hospital i clínica privada atenent pacients mutualistes i privats, i a la consulta privada, oferint intervenció, diagnòstic i acompanyament tant en patologies com en processos de creixement personal.

Junts podem treballar per millorar la teva autoestima, el grau de satisfacció vital, per recuperar les habilitats i eines que ja tens i crear-ne de noves, per millorar el teu estat d’ànim, aprendre a gestionar l’ansietat i l’estrès, si sents simptomatologia depressiva, conductes obsessives, si estàs transitant un dol…

També treballo amb adolescents i oferint assessorament psicològic, pautes i intervenció per a pares i mares en situacions familiars conflictives, acompanyant al risc d’addicció a les xarxes  socials i als videojocs, problemes de comportament, orientació escolar…

Siguin quines siguin les teves dificultats ara mateix, estaré encantada d’atendre’t i treballar cap al teu benestar.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (2018)
 • Premi TFG “Risc d’addiccions a les xarxes socials en adolescents, VI Congrés Internacional en Contextos Clínics i de la Salut, Múrcia (2018)
 • Curs de Teràpia Breu Estratègica (València-2018)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UAB-2020)
 • Curs Estil Parental, vincle amb els iguals i intel·ligència emocional, Col·legi Oficial de Psicòlegs (Múrcia-2020)
 • Curs Addicció al joc: prevenció, diagnòstic i tractament (VIU-2021)

Col·legiada

Núm. 28458

Laura Lopez
Psicologia Infantil, juvenil i Psicopedagogia
Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Biografia

Hola, sóc la Laura, psicòloga, neuropsicòloga i instructora de Mindfulness. Nº col. 26375.

Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Em vaig treure la carrera de psicologia perquè volia entendre una mica millor la conducta de la gent i els seus processos cognitius, dóna’ls-hi les eines necessàries per superar les dificultats i gaudir d’una millor qualitat de vida. En l’acabar la carrera, vaig voler aprofundir una mica més sobre el cervell i com afecten les lesions en les diferents parts d’aquest, tant en les funcions cognitives, com en la part emocional i conductual de la persona, és per això que em vaig treure el màster en Neuropsicologia, cosa que m’ha permès ajudar a encara més gent, ja que s’inclouen persones amb dany cerebral adquirit, amb demències i trastorns amb neurodesenvolupament entre d’altres.

Pel que fa a la psicologia, treballo des d’un corrent cognitivo-conductual, i pel que respecta a la neuropsicologia, treballo des d’un enfocament dinàmic integral, on es té en compte tant la localització de la lesió com el funcionament de la ment. Cada persona és diferent, i depenent del seu entorn, les seves vivències i la seva manera de ser, processa i afronta les situacions de manera diversa, és per això que tot i haver-hi dues persones amb la mateixa problemàtica, la teràpia s’enfocarà de manera més personalitzada i individualitzada, per tal d’afavorir la seva recuperació de forma més efectiva.

Serveis que ofereixo

 • Psicologia infantil-juvenil
 • Reeducacions
 • Estimulació Cognitiva
 • Rehabilitació Neuropsicològica
 • Sessions de Mindfulness

Formació

 • Títol de Tècnica en Educació Infantil (TEI) (Bemen-3, Barcelona).
 • Grau de Psicologia (Universitat de Barcelona, UB).
 • Postgrau de Mindfulness i psicoteràpia (Universitat de Barcelona, IL3-UB).
 • Màster en Neuropsicologia (Universitat Oberta de Catalunya, UOC).

Col·legiada

Nº col. 26375

Elena Aragonès
Psicologia adolescents i adults
Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Biografia

Hola, sóc l’Elena Aragonès, psicòloga general sanitària, col·legiada 25740. Al llarg de la meva trajectòria professional he treballat en diferents àmbits que m’han donat l’oportunitat de formar-me en diverses àrees i tenir una visió més amplia sobre el funcionament humà, i aixió poder realitzar un acompanyament personalitzat per a cada persona.

La meva experìencia des que vaig acabar la cerrera ha estat realitzant grups psicoeducatius de regulació emocional a adolescents (DBT-Steps A) a instituts de Terrassa i Barcelona; també atenent a persones amb trastorns del son i ajudant-los a millorar la seva higiene de son a la Clínica del son Dr. Estivill; acompanyant en processos de dol i malalties cròniques a l’Hospital Sant Joan de Déu, treballant en l’àmbit residencial amb persones grans i les seves famílies i realitzant intervenció psicoterapèutica en la clínica privada, amb persones adultes, adolescents i famílies, des d’una mirada integradora.

Et puc ajudar si pateixes d’ansietat, depressió, dificultats en el son, problemes d’autoestima i autoconcepte, dificultats en les relacions interpersonals, en les dinàmiques familiars, o si estàs vivint un procés de dol.

Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (URL-2015) – Col·laboradora en el grup de recerca de parella i familia, dins l’àmbit de la violència familiar
 • Màster en Psicologia General Sanitària (URL-2017)
 • Especialització en Teràpia Sistèmica Breu (UOC-2021)
 • Teràpia Dialèctica Conductual per l’abordatge de la inestabilitat emocional (Grupo Laberinto-2022)
 • Primers auxilis psicològics (Centre de crisis UAB-2022)
 • Assessorament i teràpia psicològica en processos de dol (Grupo Laberinto-2022)
 • Formació en Counselling (Centre d’Humanització de la salut-2022)

Col·legiada

Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

Sóc la Cynthia, sóc psicòloga i em dedico a l’acompanyament de persones en els seus processos vitals. Treballo des d’una perspectiva integradora, mà a mà amb els meus pacients, Construïm camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

La meva formació i intervenció està basada en:

 • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
 • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
 • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…

Estic formada en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyo a adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.

La perspectiva de gènere travessa la meva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?