Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius

Psicologia infantil

Per ells es difícil a vegades afrontar les seves experiències o sensacions i és en aquests moments on els acompanyem i els ajudem. Donem solucions als seus problemes, que per més que a vegades a nosaltres ens semblin poc importants, per ells ho són.

La psicologia és un mitjà útil per aquells nens i nenes que conscient o inconscientment volen un canvi. Els nens no tenen les paraules suficients per descriure-ho i ho fan a través dels seus actes i dels seus comportaments.

Nivell de confiança, Por als canvis, Gestió de les emocions, Noves tecnologies, Canvis socials,…
Actuació en tots els contextos (Familia, Escola, Entorn)
Veure la descripció sencera

Psicopedagogia

En la psicopedagogia s’apliquen continguts, teories i mètodes de la Psicologia a l’àmbit de l’educació.

Les reeducacions són intervencions psicopedagògiques personalitzades a alumnes, ja siguin d’infantil, primària o secundària, orientades a treballar les dificultats escolars d’aprenentatge vinculades a la presència d’algun trastorn específic com la dislèxia, la discalcúlia, el TDA…

Recuperació dels aprenentatges: Lectura, Escriptura, Càlcul, Matemàtiques,…
Planificació i organització: agenda, horaris d’estudi, carpeta, apunts,…
Tècniques i mètodes d’estudi: pre-lectura, lectura, subratllat, resum, esquema i estudi
Preparació d’exàmens: PRE, DURANT, POST
Motivació i Autoestima davant les tasques escolars
Potenciar conductes adequades i reduir/eliminar les poc adequades
Generalització de les conductes adequades a tots els àmbits problemàtics
Veure la descripció sencera
Laura Lopez
Psicologia Infantil, Juvenil i Psicopedagogia
Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Biografia

Hola, sóc la Sara, psicòloga i psicoterapeuta.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte seran la base per encaminar aquest procés, posicionant-me com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, he obtingut una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, afecció, ment, relacions …) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

  • Psicologia infantil-juvenil
  • Reeducacions
  • Estimulació Cognitiva
  • Rehabilitació Neuropsicològica
  • Sessions de Mindfulness

Formació

  • Títol de Tècnica en Educació Infantil (TEI) (Bemen-3, Barcelona).
  • Grau de Psicologia (Universitat de Barcelona, UB).
  • Postgrau de Mindfulness i psicoteràpia (Universitat de Barcelona, IL3-UB).
  • Màster en Neuropsicologia (Universitat Oberta de Catalunya, UOC).

Col·legiada

Nº col. 26375

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?