Teràpia manual
servei de fisioteràpia traumatològica amb una atenció individualitzada utilitzant tècniques de teràpia manual, enfocades a disminuir el dolor, recuperar la funcionalitat i afavorir la readaptació a les activitats de la vida diària. Treballem des d’una perspectiva integradora (cos, postura, salut física i emocional) buscant les causes del dolor o molèstia i oferim un anàlisi i tractament exhaustiu.
Anàlisi del problema
A la primera visita analitzarem el problema, les causes i el manteniment i ens enfocarem en els objectius terapèutics a assolir de cara les següents sessions.
Mals d'esquena: cervicàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals...
Tendinitis
Lesions musculars com sobrecàrregues i ruptures fibrilars
Ruptura de lligaments
Patologia meniscal
Artrosis
Patologia reumàtica
Transtorns neurògens i atrapaments neurals com el síndrome del túnel carpià
Fractures
Luxacions
Esquinç
Dolor crònic
Fibromiàlgia
Treball preoperatori
Recuperació postquirúrgica
Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Sóc l’Anna Viñals, vaig acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la meva vocació em va dur a formar-me i especialitzar-me en el camp de la neurologia.

El meu principal objectiu és acompanyar els infants que presenten alguna dificultat o diversitat en el seu desenvolupament i a adults amb dany cerebral, detectant punts febles a treballar i sobretot potenciant les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.

M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment. Establim uns objectius sempre conjunts amb el pacient i la família que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador.

Després d’obtenir la Diplomatura vaig iniciar l’experiència laboral en diferents centres del àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives i post quirúrgiques.

A Creixent Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

A continuació et ampli una mica la meva trajectòria formativa:

Diplomada en Fisioteràpia per la FUB, centre adscrit a la UAB, el 2010 inici la meva experiència laboral treballant durant 5 anys en diferents centres de l’àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives, i rehabilitació post-quirúrgica.

El 2015 motivada per ampliar els meus coneixements de Neurorehabilitació, vaig realitzar el Màster de Rehabilitació en Neurologia a la mateixa Universitat Gimbernat.

En aquest màster em vaig formar com a Terapeuta Bobath en el pacient adult amb Bettina Paeth i vaig realitzar la introducció al Concepte Bobath en pediatria amb Marisa Frontera.

Em va apassionar tant aquest nou àmbit que va continuar el seu interès per continuar aprenent i va realitzar el Curs de Fisioteràpia: Abordatge dels principals trastorns i patologies de la Infància amb Neus Suc i, el Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb trastorns neurològics amb Bettina Paeth, així com pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero.

A més m’he format en Rehabilitació Neurocognitiva (mètode Perfetti) realitzant el curs introductori amb Èlia Gonzalez i en Teràpia aquàtica realitzant el curs Bàsic del mètode Halliwick amb Isabel Gaviña.

Els meus abordatges terapèutics es complementen amb un altre tipus de tècniques com Neurodinamia i Imatge Motora.

Serveis que ofereixo

  • Fisioteràpia neurològica
  • Fisioteràpia traumatològica

Formació

  • Diplomatura en Fisioteràpia (UAB-2010)
  • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
  • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (amb Neus Suc)
  • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb transtorns neurològics (amb Bettina Paeth)
  • Pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero
  • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (amb Èlia Gonzalez)
  • Curs bàsic del mètode Halliwick (amb Isabel Gaviña)
Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?