Lesions del sistema nerviós
És l’especialitat que s’orienta a la recuperació de lesions al sistema nerviós, siguin d’origen adquirit o congènit. Es dedica al tractament de les alteracions i lesions ocasionades per una afectació del Sistema Nerviós Central o Perifèric i que afecten al moviment.
Millorar mobilitat
A través d’aquests tractaments centrarem la nostra activitat a millorar la mobilitat del pacient, reduir l’espasticitat, estimular la musculatura afectada, millorar la sensibilitat, disminuir patrons patològics i dolor, treballar l’equilibri i la capacitat de la marxa. Això s’aconsegueix a través de crear noves rutes neurològiques i reforçant les ja existents perquè es doni el moviment, mitjançant excercicis inividualitzats que permetin al pacient teniri millor consciència del propi cos i entorn, motivant la participació activa i significativa per tal de influir realment en aquestes vies neuronals.
Transtorns sensitivomotors
Els trastorns motors afectats per una lesió a nivell del Sistema Nerviós Central poden estar causats per un traumatisme, una determinada malaltia (Alzheimer, Parkinson) o com a conseqüència d’un accident cerebrovascular (ACV).
Treball en equip
Els tractaments de fisioteràpia neurològica que realitzem a Creixent, Salut Integral es basen en l’evidència científica actual i per això el nostre equip està en continua formació i revisió. En nostre enfoc terapèutic es basa en el Concepte Bobath junt amb altres abordatjes com la teràpia manual (neurodinamia, estiraments, kinesiotape…), la Imatge Motora i Teràpia en Mirall, així com el mètode Perfetti.

La nostra manera d’abordar el cas és treballant en equip i amb constant comunicació entre tots els professionals implicats.

Àmbit pediàtric
En l’àmbit pediàtric abordem casos de paràlisi cerebral infantil, tumors cerebrals, alteracions en el desenvolupament, desordres del moviment… Sempre a través del joc; base d’aprenentatge dels petis i petites!
Sistema nerviós central
-ICTUS o Accident Vascular Cerebral
-Traumatismes Craneo-Encefàlics
-Lesions medul·lars
-Parkinson
-Esclerosi Múltiple
-Atàxies
-Tumors cerebrals
-…
Sistema nerviós perifèric
-Paràlisi facial perifèrica
-Lesió del plexe braquial
-Síndrome túnel carpià
Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Sóc l’Anna Viñals, vaig acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la meva vocació em va dur a formar-me i especialitzar-me en el camp de la neurología. Crec en la importància d’oferir un servei de qualitat i en els reptes professionals que permeten la millora personal dia a dia.

El meu principal objectiu és acompanyar els infants que presenten alguna dificultat o diversitat en el seu desenvolupament i a adults amb dany cerebral, detectant punts febles a treballar i sobretot potenciant les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.

M’agrada treballar en equip, posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment. Establim uns objectius sempre conjunts amb el pacient i la família que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador, sempre basat en l’evidència científica.

A Creixent, Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

A continuació t’amplio una mica la meva trajectòria formativa:
Diplomada en Fisioteràpia per la FUB, centre adscrit a la UAB, el 2010 inicio la meva experiència laboral treballant durant 5 anys en diferents centres de l’àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives, i rehabilitació post-quirúrgica.

El 2015 motivada per ampliar els meus coneixements en Neurorehabilitació, vaig realitzar el Màster de Rehabilitació en Neurologia a l’ E.U Gimbernat. En aquest màster em vaig formar com a Terapeuta Bobath en el pacient adult amb Bettina Paeth i vaig realitzar el Curs Introductori al Concepte Bobath en pediatria amb Marisa Frontera.

A més m’he format en Rehabilitació Neurocognitiva (mètode Perfetti) i en Teràpia aquàtica realitzant el Curs Bàsic del mètode Halliwick.

Em va apassionar tant aquest nou àmbit (diversitat, dignitat, xarxa profesional i familiar…) que va continuar el meu interès per seguir aprenent i vaig realitzar el cus d’Abordatge dels principals trastorns i patologies de la Infància impartit per Neus Suc i el Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb trastorns neurològics amb Bettina Paeth, així com pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero.

Els meus abordatges terapèutics es complementen amb altres tipus de tècniques com Neurodinamia i Imatge Motora.

Serveis que ofereixo

 • Fisioteràpia neurològica
 • Fisioteràpia traumatològica

Formació

 • Diplomatura en Fisioteràpia (FUB-2010)
 • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
 • Estratègies de tractament amb Imaginació Motora i Observació de l’acció en Neurorehabilitació (Fisiofocus-2021)
 • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (Fisiofocus-2018)
 • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb Transtorns neurològics (Clínica Neurorehabilitación Bettina Paeth-2018)
 • Seminari Teòric-Pràctic sobre les Actualitzacions de l’abordatge terapèutic Pacient Post-Ictus (UIC 2018)
 • L’Espatlla: Biomecànica, fisiopatología i teràpia manual (FCS Blanquerna-2017)
 • V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP-2017)
 • Curs Introductori i Bàsic del Concepte Bobath en ł’adult (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs Introductori del Concepte Bobath en Pediatria (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (U.E Gimbernat-2016)
 • Curs bàsic del mètode Halliwick (U.E Gimbernat-2016)
 • Kinesio Tapping nivell 1 i 2 (ITNM-2014)
 • Punsió Seca; Tractament Conservador i Invasiu dels Punt Gatell (ITNM-2014)
 • Curs de Drenatge Limfàtic Manual (FUB- 2012)
 • Curs de Mobilització del Sistema Nervios (FUB-2011)
Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?