Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius

Fisioteràpia traumatològica

Amb una atenció individualitzada utilitzant tècniques de teràpia manual, enfocades a disminuir el dolor, recuperar la funcionalitat i afavorir la readaptació a les activitats de la vida diària. Treballem des d’una perspectiva integradora (cos, postura, salut física i emocional) buscant les causes del dolor o molèstia i oferim un anàlisi i tractament exhaustiu.

Mals d’esquena: cervicàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals…, Tendinitis, Lesions musculars (sobrecàrregues i ruptures fibrilars), Roptura de lligaments, Patologia meniscal, Artrosis, Patologia reumàtica
Veure la descipció sencera

PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

PRIMERA

SESSIÓ 1h

45€

x sessió

SEGÜENTS SESSIONS 1h

40€

x sessió

PACK 5

180€

x 5 sessions

PRIMERA SESSIÓ 30min.

35€

x sessió

SEGÜENTS SESSIONS 30min.

30€

x sessió


PLAN

Number

minutes

Price

Price for 1 minute

DOMICILI

50€

x sessió

PACK 5 DOMICILI

235€

x 5 sessions

Nelson
Fisioterapeuta esportiu i entrenador personal
Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells.

Biografia

El Nelson és una de les recents incorporacions a l’equip i no podem estar més satisfets amb aquesta troballa. Vam pensar que seria una peça clau perquè és una persona seria i senzilla, amable, flexible i pràctica, que s’implica en la seva feina al 100% i posa tots els seus coneixements i la seva millor voluntat al servei de les persones que atén.

És fisioterapeuta esportiu i entrenador personal, ambdues coses combinen molt bé amb els altres serveis que oferim al nostre centre: la nutrició i la psicologia. Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells. Alhora, també té en compte que moltes lesions són causades per forçar el múscul a l’hora de fer un determinat esport o per una asimetria corporal, per causes orgàniques o degudes a la repetició de determinats exercicis i dinàmiques.

Per això, per ell l’important és escoltar la persona i atendre les seves necessitats reals, sempre donant el seu punt de vista professional i humà, des del respecte, l’empatia i l’honestedat.

És fisioterapeuta, amb el número de col·legiat 14397. Com hem dit, és especialista en fisioteràpia esportiva, massatge descontracturant, massatge drenant, activació muscular, treball funcional i tractament del dolor d’esquena a través de l’activació de músculs clau.

Té una experiència de 6 anys treballant en diferents centres i complexes esportius i compagina la seva feina com a fisioterapeuta amb l’entrenament funcional. A Creixent, combina ambdues especialitats a l’hora d’atendre els pacients per tal que el treball que fa no sigui només una tirita sinó que es vagi a solucionar el problema des de l’arrel: a través de les manipulacions manuals, massatge, reeducació postural i muscular.

L’entrenament funcional que proposa es realitza al nostre centre (disposem d’una sala específica amb el material corresponent) com a complementari al tractament fisioterapèutic o com a tractament únic, i et pot ajudar a millorar la teva postura corporal, enfortir la musculatura, augmentar la flexibilitat i l’elasticitat, alleugerir i reduir el mal d’esquena, eliminar grassa corporal, optimitzar el rendiment esportiu, millorar la teva autoestima i assolir un benestar global.

Serveis que ofereix

 • Entrenament Funcional
 • Fisioteràpia Esportiva
 • Massatge Descontracturant
 • Massatge Drenant
 • Activació Muscular
 • Tractament del Dolor d’Esquena

Col·legiat

Col·legiat Núm. 14397

Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Quan vam pensar en obrir el nostre centre de salut, la primera persona que ens va venir al cap a l’hora de visualitzar el nostre equip va ser l’Anna. El que ens agrada d’ella és que és una persona molt activa, implicada i resolutiva. La seva personalitat riallera i amable combina perfectament amb els seus valors com a persona, que alhora encaixen amb els valors que volem transmetre com a centre: empatia, implicació i honestedat. És una persona que està en constant formació i aporta una mirada àmplia a l’hora d’atendre les persones que arriben a consulta.

L’Anna va acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la seva vocació la va dur a formar-se i especialitzar-se en el camp de la neurologia. Creu en la importància d’oferir un servei de qualitat i en els reptes professionals que permeten la millora personal dia a dia.

El seu principal objectiu és acompanyar les persones que presenten alguna dificultat o malestar a nivell funcional i corporal i sobretot potenciar les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.
Li agrada treballar en equip, posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment. La seva forma de treballar és establir uns objectius sempre conjunts amb el pacient que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador, sempre basat en l’evidència científica.

L’Anna t’ajudarà a reequilibrar el cos, millorar la salut i prevenir problemes musculoesquelètics i posturals. Amb la seva visió holística i les ganes d’aprendre i formar-se en noves tècniques per tal d’oferir un servei més integratiu, s’ha format com a instructora de pilates i d’hipopressius. Sovint, amb les teràpies manuals no és suficient i necessitem treballar i moure el cos, enfortir algunes àrees i obtenir consciència corporal per tal de fer canvis en la musculatura i la postura.

Amb el pilates i els hipopressius pots aconseguir millorar la teva tonificació muscular, corregir la postura, disminuir el dolor, reduir molèsties, rehabilitar lesions i treballar la flexibilitat.

A Creixent Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

Serveis que ofereix

 • Fisioteràpia neurològica
 • Fisioteràpia traumatològica

Formació

 • Diplomatura en Fisioteràpia (FUB-2010)
 • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
 • Estratègies de tractament amb Imaginació Motora i Observació de l’acció en Neurorehabilitació (Fisiofocus-2021)
 • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (Fisiofocus-2018)
 • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb Transtorns neurològics (Clínica Neurorehabilitación Bettina Paeth-2018)
 • Seminari Teòric-Pràctic sobre les Actualitzacions de l’abordatge terapèutic Pacient Post-Ictus (UIC 2018)
 • L’Espatlla: Biomecànica, fisiopatología i teràpia manual (FCS Blanquerna-2017)
 • V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP-2017)
 • Curs Introductori i Bàsic del Concepte Bobath en ł’adult (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs Introductori del Concepte Bobath en Pediatria (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (U.E Gimbernat-2016)
 • Curs bàsic del mètode Halliwick (U.E Gimbernat-2016)
 • Kinesio Tapping nivell 1 i 2 (ITNM-2014)
 • Punsió Seca; Tractament Conservador i Invasiu dels Punt Gatell (ITNM-2014)
 • Curs de Drenatge Limfàtic Manual (FUB- 2012)
 • Curs de Mobilització del Sistema Nervios (FUB-2011)
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?