Tracte proper
Cada persona és diferent, a Creixent Salut Integral tractarem de manera personal i específica el teu cas
Professionalitat
El nostre equip és jove, preparat i amb experìencia per trobar solució i acompanyar-te en el canvi
Treball conjunt
Treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius

Fisioteràpia neurològica

És l’especialitat que s’orienta a la recuperació de lesions al sistema nerviós, siguin d’origen adquirit o congènit. Es dedica al tractament de les alteracions i lesions ocasionades per una afectació del Sistema Nerviós Central o Perifèric i que afecten al moviment.

Sistema nerviós central (ICTUS, Traumatismes craneo-encefàlics, Lesions medul·lars, Parkinson, Esclerosi Múltiple, Tumors Cerebrals…)
Sistema nerviós perifèric (Paràlisi facial, Lesió del plexe braquial, Síndrome túnel carpià,…)
Veure la descripció sencera

Fisioteràpia traumatològica

Amb una atenció individualitzada utilitzant tècniques de teràpia manual, enfocades a disminuir el dolor, recuperar la funcionalitat i afavorir la readaptació a les activitats de la vida diària. Treballem des d’una perspectiva integradora (cos, postura, salut física i emocional) buscant les causes del dolor o molèstia i oferim un anàlisi i tractament exhaustiu.

Mals d’esquena: cervicàlgies, lumbàlgies, hèrnies discals…, Tendinitis, Lesions musculars (sobrecàrregues i ruptures fibrilars), Roptura de lligaments, Patologia meniscal, Artrosis, Patologia reumàtica
Transtorns neurògens i atrapaments neurals (síndrome del túnel carpià), Fractures, Luxacions, Esquinç, Dolor crònic, Fibromiàlgia, Treball preoperatori, Recuperació postquirúrgica
Veure la descipció sencera
Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Sóc l’Anna Viñals, vaig acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la meva vocació em va dur a formar-me i especialitzar-me en el camp de la neurología. Crec en la importància d’oferir un servei de qualitat i en els reptes professionals que permeten la millora personal dia a dia.

El meu principal objectiu és acompanyar els infants que presenten alguna dificultat o diversitat en el seu desenvolupament i a adults amb dany cerebral, detectant punts febles a treballar i sobretot potenciant les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.

M’agrada treballar en equip, posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment. Establim uns objectius sempre conjunts amb el pacient i la família que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador, sempre basat en l’evidència científica.

A Creixent, Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

A continuació t’amplio una mica la meva trajectòria formativa:
Diplomada en Fisioteràpia per la FUB, centre adscrit a la UAB, el 2010 inicio la meva experiència laboral treballant durant 5 anys en diferents centres de l’àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives, i rehabilitació post-quirúrgica.

El 2015 motivada per ampliar els meus coneixements en Neurorehabilitació, vaig realitzar el Màster de Rehabilitació en Neurologia a l’ E.U Gimbernat. En aquest màster em vaig formar com a Terapeuta Bobath en el pacient adult amb Bettina Paeth i vaig realitzar el Curs Introductori al Concepte Bobath en pediatria amb Marisa Frontera.

A més m’he format en Rehabilitació Neurocognitiva (mètode Perfetti) i en Teràpia aquàtica realitzant el Curs Bàsic del mètode Halliwick.

Em va apassionar tant aquest nou àmbit (diversitat, dignitat, xarxa profesional i familiar…) que va continuar el meu interès per seguir aprenent i vaig realitzar el cus d’Abordatge dels principals trastorns i patologies de la Infància impartit per Neus Suc i el Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb trastorns neurològics amb Bettina Paeth, així com pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero.

Els meus abordatges terapèutics es complementen amb altres tipus de tècniques com Neurodinamia i Imatge Motora.

Serveis que ofereixo

 • Fisioteràpia neurològica
 • Fisioteràpia traumatològica

Formació

 • Diplomatura en Fisioteràpia (FUB-2010)
 • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
 • Estratègies de tractament amb Imaginació Motora i Observació de l’acció en Neurorehabilitació (Fisiofocus-2021)
 • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (Fisiofocus-2018)
 • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb Transtorns neurològics (Clínica Neurorehabilitación Bettina Paeth-2018)
 • Seminari Teòric-Pràctic sobre les Actualitzacions de l’abordatge terapèutic Pacient Post-Ictus (UIC 2018)
 • L’Espatlla: Biomecànica, fisiopatología i teràpia manual (FCS Blanquerna-2017)
 • V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP-2017)
 • Curs Introductori i Bàsic del Concepte Bobath en ł’adult (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs Introductori del Concepte Bobath en Pediatria (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (U.E Gimbernat-2016)
 • Curs bàsic del mètode Halliwick (U.E Gimbernat-2016)
 • Kinesio Tapping nivell 1 i 2 (ITNM-2014)
 • Punsió Seca; Tractament Conservador i Invasiu dels Punt Gatell (ITNM-2014)
 • Curs de Drenatge Limfàtic Manual (FUB- 2012)
 • Curs de Mobilització del Sistema Nervios (FUB-2011)
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?