A Creixent Salut Integral, centre a Sabadell, som diferents professionals que treballem de manera conjunta per abordar el teu cas sota una perspectiva àmplia, atenent a les teves necessitats i enfocant-nos en els teus objectius, oferint-te un acompanyament integral.

ACOMPANYEM A CADA Persona
DES DE DIFERENTS ÀMBITS PER
ACONSEGUIR EL BENESTAR GLOBAL

“Acompanyem” no només son paraules.

Creixent Salut Integral

ACOMPANYEM A CADA Persona
DES DE DIFERENTS
ÀMBITS PER ACONSEGUIR
EL BENSTAR GLOBAL

“Acompanyem” no només son paraules.

Dóna el primer pas

El que més ens apassiona de la feina en equip es compartir coneixements i sabers, crear sinergies i nodrir-nos mútuament, tenint la certesa que estem acompanyant a la persona des de diferents àmbits per tal que aconsegueixi un benestar global.

IMG-3113
jordi
CYNTHIA
image_6483441
image_6483441
image_6487327
image_6483441 2
elena aragonesss
ALBA guijarro2
  • Creixent és un centre multidisciplinar, on treballem diferents professionals de la salut amb l’objectiu d’acompanyar-te a assolir un estil de vida saludable.

 

  • Cada vegada queda més allunyada la idea que una bona salut és sinònim de dieta i esport: nosaltres creiem que la salut és molt més, és un benestar global, i s’assoleix cuidant tots els nivells: físic, emocional, mental i nutricional.

 

  • Som professionals que gaudim de la nostra feina i ens impliquem en cada cas, per ajudar-te de la manera que més et convingui a tu.
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?