Sara Doval
Psicologia adults, families i parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Aquesta sóc jo, la Sara Doval. Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialista en trastorns emocionals, vincle i trauma.

Fa més de 6 anys que treballo com a psicoterapeuta en diferents àmbits, majoritàriament en la clínica, i des del 2021, juntament amb el meu germà, dirigim el centre Creixent, on treballem des d’un enfocament integrador amb l’objectiu d’acomoanyar cap el benestar ales persones que atenem.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la que poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte són la base per encaminar aquest procés, en el que jo em posiciono com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, estic obtenint una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Sóc una persona activa i curiosa, i desitjo que les meves ganes de millorar, formar-me i conèixer no tinguin límits i estiguin al servei de les persones valentes a les que acompanyo.

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, vincle, problemes alimentaris…) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR I i II (Instituto EMDR-2021)
 • Màster en Acció Social, Desenvolupament i Cooperació (URLL, 2022)

Col·legiada

Troba’m a:

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?