Noelia Naranjo
Logopèdia
El logopeda ha d’avaluar cada pacient, elaborar un pla d’intervenció i escollir un material adaptat i personalitzat a cadascú. Cada persona és un món, pel que és imprescindible adaptar la intervenció logopèdica a cada pacient, realitzant un programa individualitzat adaptat a les necessitats, característiques i limitacions de cadascú.

Biografia

La Noelia és la logopeda del centre. Ens encanta que formi part de l’equip perquè aporta dinamisme, diversió i lleugeresa. Professionalment, té més de 10 anys d’experiència treballant com a logopeda a diferents àmbits, tant amb persones adultes com amb nens i nenes.

A més de logopeda és musicoterapeuta, això fa que tingui una visió holística i que la seva manera d’intervenir sigui creativa i diferent.

A la primera sessió amb les persones consultants avalua cada cas i elabora un pla d’intervenció que tingui en compte les necessitats i objectius de la persona.

Amb persones adultes, sol treballar salut vocal i problemes de veu, ajuda a persones a tenir nous registres de veu (actors i actrius, conferenciants, mestres, cantants, etc), ajuda a guanyar capacitat toràcica i problemes respiratoris, trastorns de la parla per una afectació neurològica, deglució i teràpia miofuncional.

A l’àmbit infantil, té experiència amb nens i nenes amb TDAH, autisme, diversitat funcional, dificultats d’aprenentatge… Procura que des de la primera sessió el nen o nena se senti còmode i relaxat, creant un ambient lúdic i utilitzant la varietat d’eines de les que disposa perquè les sessions siguin amenes i divertides alhora que estiguin enfocades en resoldre els problemes dels infants.

Al mateix temps que atén les dificultats específiques (dislàlia, disfonia, dislèxia, disgrafia, dificultats en la comprensió lectora, deglució atípica, problemes de veu, etc) també posa el focus a l’estat emocional del nen/a i adapta la sessió segons el que necessiti en aquell moment.

Per a nosaltres és important que la logopeda també comparteixi aquesta visió i sigui part del seu treball: estar atenta als canvis emocionals de les persones amb les que treballa, sostenir, acompanyar, assessorar i, si és necessari, treballar en equip amb altres professionals (professors, psicòlegs, monitors, etc) per a què l’abordatge sigui de forma integral.

D’altra banda, la dansa inclusiva, la música, el joc, la psicomotricitat i el teatre són eines de les que disposa i que combinen amb el treball com a logopeda, oferint un treball holístic i integrador a través de L’estimulació sensorial i el sistema auditiu, oferint una via d’intervenció més lúdica i intuïtiva, obtenint beneficis en el llenguatge, la parla i la comunicació.

Creu que cada cas és únic i per tant requereix una intervenció diferent i es farà a mida, depenent de la personalitat, les característiques, les habilitats i els gustos de cada persona.

Serveis que ofereix

 • Dificultats en pronunciació
 • Retard del llenguatge
 • Transtorn de l’aprenentatge
 • Transtorn del desenvolupament
 • Deglució atípica
 • Teràpia miofuncional
 • Dificultats en la veu

Formació

 • Diplomatura en Logopèdia (Universitat de La Laguna – Tenerife)
 • Màster en Musicoteràpia (ISEP – Institut Superior d’Estudis Psicològics)
 • Dificultats en la comprensió lectora (Educatio)
 • Aproximació a la intervenció primarenca, intensiva i conductual a l’autisme (Planeta Imaginari)
 • Musicoteràpia i autisme (Associació Catalana de Musicoteràpia)
 • Estimula el teu potencial creatiu (Universitat de La Laguna – Tenerife)
 • TDAH (ULPGC)
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?