Nelson
Fisioterapeuta esportiu i entrenador personal
Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells.

Biografia

El Nelson és una de les recents incorporacions a l’equip i no podem estar més satisfets amb aquesta troballa. Vam pensar que seria una peça clau perquè és una persona seria i senzilla, amable, flexible i pràctica, que s’implica en la seva feina al 100% i posa tots els seus coneixements i la seva millor voluntat al servei de les persones que atén.

És fisioterapeuta esportiu i entrenador personal, ambdues coses combinen molt bé amb els altres serveis que oferim al nostre centre: la nutrició i la psicologia. Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells. Alhora, també té en compte que moltes lesions són causades per forçar el múscul a l’hora de fer un determinat esport o per una asimetria corporal, per causes orgàniques o degudes a la repetició de determinats exercicis i dinàmiques.

Per això, per ell l’important és escoltar la persona i atendre les seves necessitats reals, sempre donant el seu punt de vista professional i humà, des del respecte, l’empatia i l’honestedat.

És fisioterapeuta, amb el número de col·legiat 14397. Com hem dit, és especialista en fisioteràpia esportiva, massatge descontracturant, massatge drenant, activació muscular, treball funcional i tractament del dolor d’esquena a través de l’activació de músculs clau.

Té una experiència de 6 anys treballant en diferents centres i complexes esportius i compagina la seva feina com a fisioterapeuta amb l’entrenament funcional. A Creixent, combina ambdues especialitats a l’hora d’atendre els pacients per tal que el treball que fa no sigui només una tirita sinó que es vagi a solucionar el problema des de l’arrel: a través de les manipulacions manuals, massatge, reeducació postural i muscular.

L’entrenament funcional que proposa es realitza al nostre centre (disposem d’una sala específica amb el material corresponent) com a complementari al tractament fisioterapèutic o com a tractament únic, i et pot ajudar a millorar la teva postura corporal, enfortir la musculatura, augmentar la flexibilitat i l’elasticitat, alleugerir i reduir el mal d’esquena, eliminar grassa corporal, optimitzar el rendiment esportiu, millorar la teva autoestima i assolir un benestar global.

Serveis que ofereix

  • Entrenament Funcional
  • Fisioteràpia Esportiva
  • Massatge Descontracturant
  • Massatge Drenant
  • Activació Muscular
  • Tractament del Dolor d’Esquena

Col·legiat

Col·legiat Núm. 14397

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?