Jordi Doval
Dietètica i Nutrició
Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Biografia

Hola, sóc en Jordi Doval, dietista. Sóc el cofundador de Creixent Salut Integral. Juntament amb la meva germana, vam decidir unir forces i la nostra passió pel treball amb la gent, des d’aquesta vessant més humana, per tal d’oferir el màxim de nosaltres en l’acompanyament de les persones cap el seu benestar. Ambdós tenim una visió integradora i sistèmica, entenent que cada patologia i cada malestar forma part d’un tot i no es pot entendre com a un fet aïllat; sinó com una successió de fets, dins una cadena o sistema, i aquest és un dels pilars en totes les intervencions que realitzem des del nostre centre.

Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat.

Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE), és una branca de la Medicina Integrativa que relaciona els diferents sistemes del nostre cos (hormonal, neurològic i immune) entre ells i amb la conducta humana. M’interessa moltíssim la relació entre l’eix cervell – intestí, i penso que entenent aquesta relació com a indivisible podem tractar de forma més global i efectiva les diferents patologies.

La microbiota i el sistema immunitari influeixen en el sistema emocional i endocrí, i si sabem regular aquests microorganismes podrem prevenir, reduir i tractar altres afectacions d’altres sistemes del nostre cos.

Sempre m’ha interessat molt l’àmbit de la salut, i em sento molt orgullós de poder-me dedicar al que m’agrada. Dedico molt temps i il·lusió a preparar cada cas, on l’escolta dels objectius i les necessitats del pacient són el més important. La meva forma de treballar és posant èmfasi als hàbits de la persona, horaris, activitat física, el seu metabolisme basal, els seus gustos i preferències, relació amb el menjar, les seves necessitats nutricionals i la seva història clínica elaborada prèviament.

Sóc una persona molt curiosa i la meva professió em demana estar actualitzat constantment, amb baso sempre amb l’evidència científica, amb els aliments naturals i amb els bons hàbits de vida, elaborant plans nutricionals individualitzats en cada cas, ja que cada cas és únic.

Estaré encantant d’ajudar-te, d’una manera empàtica i professional al nostre centre de Sabadell, Creixent Salut Integral.

Serveis que ofereixo

  • Dietes personalitzades
  • Afeccions mèdiques (reeducació alimentària)
  • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
  • Nutrició esportiva

Formació

  • Tècnic en farmàcia i parafarmàcia ( institut Castellarnau)
  • Dietètica ( IES Roger de Llúria)
  • Especialització en nutrició esportiva ( institut de ciències de nutrició i salut. (ICNS)
  • Especialització en nutrició i suplementació del sistema digestiu i intestinal (ISMET)
  • Màster en psiconeuroimmunoendocrinologia- PNIE. (Màster Xevi Verdaguer)

Troba’m a:

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?