Elena Aragonès
Psicologia adolescents i adults
Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Biografia

L’Elena va ser una incorporació curiosa , va ser com un “flechazo”. Des del primer contacte que vam tenir amb ella vam tenir clar que era una de les peces que faltava perquè tot l’engranatge acabés de girar.

És una professional compromesa, motivada, flexible i oberta a qualsevol proposta, i que fa que el seu entusiasme i ganes es contagiïn. S’implica molt en les dificultats dels seus pacients i és molt empàtica i objectiva, oferint un espai segur on les persones es poden sentir sostingudes, enteses i acceptades, a través de l’escolta activa i de les propostes que fa al llarg de les sessions, encaminades a la resolució de les problemàtiques i dificultats en les que es troben.

És psicòloga general sanitària amb el número de col·legiada 25740. Al llarg de la seva trajectòria professional ha treballat en diferents àmbits que li han donat l’oportunitat de formar-se en diverses àrees i tenir una visió més àmplia sobre el funcionament humà, i així poder realitzar un acompanyament personalitzat per a cada persona. Té una visió integradora i sistèmica, que li permet fer una intervenció a mesura, segons les necessitats en el moment present.

Entén el procés de creixement personal com a una eina per potenciar les pròpies fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement.

La seva experiència des que va acabar la carrera ha estat realitzant grups psicoeducatius de regulació emocional a adolescents (DBT-Steps A) a instituts de Terrassa i Barcelona; també atenent a persones amb trastorns del son i ajudant-los a millorar la seva higiene de son a la Clínica del son Dr. Estivill; acompanyant en processos de dol i malalties cròniques a l’Hospital Sant Joan de Déu, treballant en l’àmbit residencial amb persones grans i les seves famílies i realitzant intervenció psicoterapèutica en la clínica privada, amb persones adultes, adolescents i famílies, des d’una mirada integradora.

Els seus àmbits d’intervenció són l’ansietat, depressió, dificultats en el son, problemes d’autoestima i autoconcepte, dificultats en les relacions interpersonals, en les dinàmiques familiars, o si estàs vivint un procés de dol.

Serveis que ofereix

  • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

  • Graduada en Psicologia (URL-2015) – Col·laboradora en el grup de recerca de parella i familia, dins l’àmbit de la violència familiar
  • Màster en Psicologia General Sanitària (URL-2017)
  • Especialització en Teràpia Sistèmica Breu (UOC-2021)
  • Teràpia Dialèctica Conductual per l’abordatge de la inestabilitat emocional (Grupo Laberinto-2022)
  • Primers auxilis psicològics (Centre de crisis UAB-2022)
  • Assessorament i teràpia psicològica en processos de dol (Grupo Laberinto-2022)
  • Formació en Counselling (Centre d’Humanització de la salut-2022)

Col·legiada

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?