Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

La Cynthia i la Sara es van conèixer fa anys, ambdues van estudiar el Màster de Teràpia Familiar i han treballat en l’acompanyament de pacients de manera conjunta, com a terapeuta i co terapeuta. A nivell professional tenen una visió i uns interessos molt similars: la part integradora, humanista, sistèmica i la perspectiva de gènere.

La Cynthia és una persona que aporta serenitat, llum i saviesa a l’equip i a les persones que acompanya. Professionalment, és objectiva, flexible, creativa, intuïtiva i té un interès sincer per a les persones a les que acompanya, fet que facilita que estableixin una connexió de seguida. Creu que aquest vincle és clau per poder acompanyar els processos de les persones que atén a consulta, perquè se sentin en un espai segur i es deixin anar des de la confiança.

Té una trajectòria àmplia pel que fa a l’acompanyament de les persones en els seus processos vitals. La seva forma de treballar és construir camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

També s’encarrega de la dinamització de tallers grupals, per a treballar autoestima, autocompassió, acompanyament de mares, Mindfulness…

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels pilars de la seva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Compartir amb una professional com ella és un honor i un plaer per nosaltres.

La seva formació i intervenció està basada en:

  • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
  • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
  • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…
  • Formació en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyament d’adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.
  • La perspectiva de gènere travessa la seva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Serveis que ofereix

  • Psicoteràpia adolescents i adults
  • Teràpia de parella
  • Teràpia familiar
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?