Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

Sóc la Cynthia, sóc psicòloga i em dedico a l’acompanyament de persones en els seus processos vitals. Treballo des d’una perspectiva integradora, mà a mà amb els meus pacients, Construïm camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

La meva formació i intervenció està basada en:

  • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
  • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
  • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…

Estic formada en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyo a adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.

La perspectiva de gènere travessa la meva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Serveis que ofereixo

  • Psicoteràpia adolescents i adults
  • Teràpia de parella
  • Teràpia familiar
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?