Alba Guijarro
Psicologia adolescents i adults
El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

Biografia

Sóc L’Alba Guijarro, sóc psicòloga cínica, col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Barcelona, sóc especialista en Psicologia General Sanitària a través del Màster realitzat a la UAB.

La meva intervenció psicoterapèutica segueix  un enfocament cognitiu-conductual, i la meva vocació és acompanyar les persones en el seu procés de canvi, ajudant-les a prendre consciencia dels seus patrons de pensament i com això influeix en les seves emocions i conductes, i orientar-les per poder deixar aquests patrons i hàbits disfuncionals per assolir un major benestar, augmentant la seva capacitat per afrontar crisis i resoldre els conflictes habituals del  seu dia a dia.

El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

La meva experiència és en hospital i clínica privada atenent pacients mutualistes i privats, i a la consulta privada, oferint intervenció, diagnòstic i acompanyament tant en patologies com en processos de creixement personal.

Junts podem treballar per millorar la teva autoestima, el grau de satisfacció vital, per recuperar les habilitats i eines que ja tens i crear-ne de noves, per millorar el teu estat d’ànim, aprendre a gestionar l’ansietat i l’estrès, si sents simptomatologia depressiva, conductes obsessives, si estàs transitant un dol…

També treballo amb adolescents i oferint assessorament psicològic, pautes i intervenció per a pares i mares en situacions familiars conflictives, acompanyant al risc d’addicció a les xarxes  socials i als videojocs, problemes de comportament, orientació escolar…

Siguin quines siguin les teves dificultats ara mateix, estaré encantada d’atendre’t i treballar cap al teu benestar.

Serveis que ofereixo

  • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

  • Graduada en Psicologia (2018)
  • Premi TFG “Risc d’addiccions a les xarxes socials en adolescents, VI Congrés Internacional en Contextos Clínics i de la Salut, Múrcia (2018)
  • Curs de Teràpia Breu Estratègica (València-2018)
  • Màster en Psicologia General Sanitària (UAB-2020)
  • Curs Estil Parental, vincle amb els iguals i intel·ligència emocional, Col·legi Oficial de Psicòlegs (Múrcia-2020)
  • Curs Addicció al joc: prevenció, diagnòstic i tractament (VIU-2021)

Col·legiada

Núm. 28458

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?