Sara Doval
Psicologia adults, families i parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Hola, sóc la Sara, psicòloga i psicoterapeuta.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte seran la base per encaminar aquest procés, posicionant-me com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, he obtingut una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, afecció, ment, relacions …) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR (Instituto EMDR-2021)

Col·legiada

Troba’m a:

Jordi Doval
Dietètica i Nutrició
Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Biografia

Hola, sóc en Jordi, dietista. Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Sempre m’ha interessat molt l’àmbit de la salut, i em sento molt orgullós de poder-me dedicar al que m’agrada. Dedico molt temps i il·lusió a preparar cada cas, on l’escolta dels objectius i les necessitats del pacient són el més important. La meva forma de treballar és posant èmfasi als hàbits de la persona, horaris, activitat física, el seu metabolisme basal, els seus gustos i preferències, relació amb el menjar, les seves necessitats nutricionals i la seva història clínica elaborada prèviament.

Sóc una persona molt curiosa i la meva professió em demana estar actualitzat constantment, amb baso sempre amb l’evidència científica, amb els aliments naturals i amb els bons hàbits de vida, elaborant plans nutricionals individualitzats en cada cas, ja que cada cas és únic.

Estaré encantant d’ajudar-te, d’una manera empàtica i professional al nostre centre de Sabadell, Creixent Salut Integral.

Serveis que ofereixo

 • Dietes personalitzades
 • Afeccions mèdiques (reeducació alimentària)
 • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
 • Nutrició esportiva

Formació

 • Tècnic en farmàcia i parafarmàcia (institut Castellarnau)
 • Dietètica (IES Roger de Llúria)
 • Especialització en nutrició esportiva, institut de ciències de nutrició i salut. (ICNS)
 • Especialització en nutrició i suplementació del sistema digestiu i intestinal (ISMET)
 • Màster en psiconeuroimmunoendocrinologia – PNIE. (Màster Xevi Verdaguer)

Troba’m a:

Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Sóc l’Anna Viñals, vaig acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la meva vocació em va dur a formar-me i especialitzar-me en el camp de la neurología. Crec en la importància d’oferir un servei de qualitat i en els reptes professionals que permeten la millora personal dia a dia.

El meu principal objectiu és acompanyar els infants que presenten alguna dificultat o diversitat en el seu desenvolupament i a adults amb dany cerebral, detectant punts febles a treballar i sobretot potenciant les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.

M’agrada treballar en equip, posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment. Establim uns objectius sempre conjunts amb el pacient i la família que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador, sempre basat en l’evidència científica.

A Creixent, Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

A continuació t’amplio una mica la meva trajectòria formativa:
Diplomada en Fisioteràpia per la FUB, centre adscrit a la UAB, el 2010 inicio la meva experiència laboral treballant durant 5 anys en diferents centres de l’àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives, i rehabilitació post-quirúrgica.

El 2015 motivada per ampliar els meus coneixements en Neurorehabilitació, vaig realitzar el Màster de Rehabilitació en Neurologia a l’ E.U Gimbernat. En aquest màster em vaig formar com a Terapeuta Bobath en el pacient adult amb Bettina Paeth i vaig realitzar el Curs Introductori al Concepte Bobath en pediatria amb Marisa Frontera.

A més m’he format en Rehabilitació Neurocognitiva (mètode Perfetti) i en Teràpia aquàtica realitzant el Curs Bàsic del mètode Halliwick.

Em va apassionar tant aquest nou àmbit (diversitat, dignitat, xarxa profesional i familiar…) que va continuar el meu interès per seguir aprenent i vaig realitzar el cus d’Abordatge dels principals trastorns i patologies de la Infància impartit per Neus Suc i el Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb trastorns neurològics amb Bettina Paeth, així com pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero.

Els meus abordatges terapèutics es complementen amb altres tipus de tècniques com Neurodinamia i Imatge Motora.

Serveis que ofereixo

 • Fisioteràpia neurològica
 • Fisioteràpia traumatològica

Formació

 • Diplomatura en Fisioteràpia (FUB-2010)
 • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
 • Estratègies de tractament amb Imaginació Motora i Observació de l’acció en Neurorehabilitació (Fisiofocus-2021)
 • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (Fisiofocus-2018)
 • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb Transtorns neurològics (Clínica Neurorehabilitación Bettina Paeth-2018)
 • Seminari Teòric-Pràctic sobre les Actualitzacions de l’abordatge terapèutic Pacient Post-Ictus (UIC 2018)
 • L’Espatlla: Biomecànica, fisiopatología i teràpia manual (FCS Blanquerna-2017)
 • V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP-2017)
 • Curs Introductori i Bàsic del Concepte Bobath en ł’adult (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs Introductori del Concepte Bobath en Pediatria (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (U.E Gimbernat-2016)
 • Curs bàsic del mètode Halliwick (U.E Gimbernat-2016)
 • Kinesio Tapping nivell 1 i 2 (ITNM-2014)
 • Punsió Seca; Tractament Conservador i Invasiu dels Punt Gatell (ITNM-2014)
 • Curs de Drenatge Limfàtic Manual (FUB- 2012)
 • Curs de Mobilització del Sistema Nervios (FUB-2011)
Clàudia Casas
Logopèdia
El logopeda ha d’avaluar cada pacient, elaborar un pla d’intervenció i escollir un material adaptat i personalitzat a cadascú. Cada persona és un món, pel que és imprescindible adaptar la intervenció logopèdica a cada pacient, realitzant un programa individualitzat adaptat a les necessitats, característiques i limitacions de cadascú.

Biografia

Hola! Sóc la Clàudia, logopeda col·legiada 08-4469 del Col·legi de logopedes de Catalunya.

Vaig decidir graduar-me en logopèdia perquè sempre he volgut oferir una major qualitat de vida a les persones, m’agrada el tracte humà i l’àmbit clínic i d’aquesta manera vaig trobar la manera d’unir les meves passions.

Em considero una persona treballadora, atenta, empàtica, implicada i alegre. També sóc una persona creativa que gaudeix de les sessions amb els seus pacients, és per això que poso molta dedicació en trobar els recursos i les eines per realitzar sessions més amenes per crear un ambient de rehabilitació més lúdic, sobretot amb els infants.

El logopeda ha d’avaluar cada pacient, elaborar un pla d’intervenció i escollir un material adaptat i personalitzat a cadascú. Cada persona és un món, pel que és imprescindible adaptar la intervenció logopèdica a cada pacient, realitzant un programa individualitzat adaptat a les necessitats, característiques i limitacions de cadascú.

Serveis que ofereixo

 • Dificultats en pronunciació
 • Retard del llenguatge
 • Transtorn de l’aprenentatge
 • Transtorn del desenvolupament
 • Deglució atípica
 • Teràpia miofuncional

Formació

 • Grau en Logopèdia (FUB)
 • Transtorn específic del llenguatge (Infosal)
 • Intervenció logopèdica en deglució atípica (Infosal)
 • Repercussions del TEL en l’àmbit escolar (Fundació Mil·lenari de Vic)
 • Disfàgia (Generalitat de Catalunya)
Laura Lopez
Psicologia Infantil, juvenil i Psicopedagogia
Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Biografia

Hola, sóc la Laura, psicòloga, neuropsicòloga i instructora de Mindfulness. Nº col. 26375.

Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Em vaig treure la carrera de psicologia perquè volia entendre una mica millor la conducta de la gent i els seus processos cognitius, dóna’ls-hi les eines necessàries per superar les dificultats i gaudir d’una millor qualitat de vida. En l’acabar la carrera, vaig voler aprofundir una mica més sobre el cervell i com afecten les lesions en les diferents parts d’aquest, tant en les funcions cognitives, com en la part emocional i conductual de la persona, és per això que em vaig treure el màster en Neuropsicologia, cosa que m’ha permès ajudar a encara més gent, ja que s’inclouen persones amb dany cerebral adquirit, amb demències i trastorns amb neurodesenvolupament entre d’altres.

Pel que fa a la psicologia, treballo des d’un corrent cognitivo-conductual, i pel que respecta a la neuropsicologia, treballo des d’un enfocament dinàmic integral, on es té en compte tant la localització de la lesió com el funcionament de la ment. Cada persona és diferent, i depenent del seu entorn, les seves vivències i la seva manera de ser, processa i afronta les situacions de manera diversa, és per això que tot i haver-hi dues persones amb la mateixa problemàtica, la teràpia s’enfocarà de manera més personalitzada i individualitzada, per tal d’afavorir la seva recuperació de forma més efectiva.

Serveis que ofereixo

 • Psicologia infantil-juvenil
 • Reeducacions
 • Estimulació cognitiva
 • Rehabilitació neuropsicològica
 • Sessions de Mindfulness

Formació

 • Títol de Tècnica en Educació Infantil (TEI) (Bemen-3, Barcelona).
 • Grau de Psicologia (Universitat de Barcelona, UB).
 • Postgrau de Mindfulness i psicoteràpia (Universitat de Barcelona, IL3-UB).
 • Màster en Neuropsicologia (Universitat Oberta de Catalunya, UOC).

Col·legiada

Nº col. 26375

Alba Guijarro
Psicologia adolescents i adults
El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

Biografia

Sóc L’Alba Guijarro, sóc psicòloga cínica, col·legiada pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Barcelona, sóc especialista en Psicologia General Sanitària a través del Màster realitzat a la UAB.

La meva intervenció psicoterapèutica segueix  un enfocament cognitiu-conductual, i la meva vocació és acompanyar les persones en el seu procés de canvi, ajudant-les a prendre consciencia dels seus patrons de pensament i com això influeix en les seves emocions i conductes, i orientar-les per poder deixar aquests patrons i hàbits disfuncionals per assolir un major benestar, augmentant la seva capacitat per afrontar crisis i resoldre els conflictes habituals del  seu dia a dia.

El meu principal objectiu professional és poder dotar d’eines i ajudar a les persones a desenvolupar-se de forma autònoma, confiant en el seu propi potencial.

La meva experiència és en hospital i clínica privada atenent pacients mutualistes i privats, i a la consulta privada, oferint intervenció, diagnòstic i acompanyament tant en patologies com en processos de creixement personal.

Junts podem treballar per millorar la teva autoestima, el grau de satisfacció vital, per recuperar les habilitats i eines que ja tens i crear-ne de noves, per millorar el teu estat d’ànim, aprendre a gestionar l’ansietat i l’estrès, si sents simptomatologia depressiva, conductes obsessives, si estàs transitant un dol…

També treballo amb adolescents i oferint assessorament psicològic, pautes i intervenció per a pares i mares en situacions familiars conflictives, acompanyant al risc d’addicció a les xarxes  socials i als videojocs, problemes de comportament, orientació escolar…

Siguin quines siguin les teves dificultats ara mateix, estaré encantada d’atendre’t i treballar cap al teu benestar.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (2018)
 • Premi TFG “Risc d’addiccions a les xarxes socials en adolescents, VI Congrés Internacional en Contextos Clínics i de la Salut, Múrcia (2018)
 • Curs de Teràpia Breu Estratègica (València-2018)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (UAB-2020)
 • Curs Estil Parental, vincle amb els iguals i intel·ligència emocional, Col·legi Oficial de Psicòlegs (Múrcia-2020)
 • Curs Addicció al joc: prevenció, diagnòstic i tractament (VIU-2021)

Col·legiada

Nº col. 28458

Elena Aragonès
Psicologia adolescents i adults
Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Biografia

Hola, sóc l’Elena Aragonès, psicòloga general sanitària, col·legiada 25740. Al llarg de la meva trajectòria professional he treballat en diferents àmbits que m’han donat l’oportunitat de formar-me en diverses àrees i tenir una visió més amplia sobre el funcionament humà, i aixió poder realitzar un acompanyament personalitzat per a cada persona.

La meva experìencia des que vaig acabar la cerrera ha estat realitzant grups psicoeducatius de regulació emocional a adolescents (DBT-Steps A) a instituts de Terrassa i Barcelona; també atenent a persones amb trastorns del son i ajudant-los a millorar la seva higiene de son a la Clínica del son Dr. Estivill; acompanyant en processos de dol i malalties cròniques a l’Hospital Sant Joan de Déu, treballant en l’àmbit residencial amb persones grans i les seves famílies i realitzant intervenció psicoterapèutica en la clínica privada, amb persones adultes, adolescents i famílies, des d’una mirada integradora.

Et puc ajudar si pateixes d’ansietat, depressió, dificultats en el son, problemes d’autoestima i autoconcepte, dificultats en les relacions interpersonals, en les dinàmiques familiars, o si estàs vivint un procés de dol.

Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (URL-2015) – Col·laboradora en el grup de recerca de parella i familia, dins l’àmbit de la violència familiar
 • Màster en Psicologia General Sanitària (URL-2017)
 • Especialització en Teràpia Sistèmica Breu (UOC-2021)
 • Teràpia Dialèctica Conductual per l’abordatge de la inestabilitat emocional (Grupo Laberinto-2022)
 • Primers auxilis psicològics (Centre de crisis UAB-2022)
 • Assessorament i teràpia psicològica en processos de dol (Grupo Laberinto-2022)
 • Formació en Counselling (Centre d’Humanització de la salut-2022)

Col·legiada

Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

Sóc la Cynthia, sóc psicòloga i em dedico a l’acompanyament de persones en els seus processos vitals. Treballo des d’una perspectiva integradora, mà a mà amb els meus pacients, Construïm camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

La meva formació i intervenció està basada en:

 • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
 • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
 • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…

Estic formada en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyo a adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.

La perspectiva de gènere travessa la meva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?