Sara Doval
Psicologia adults, families i parelles
Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la qual poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi.

Biografia

Aquesta sóc jo, la Sara Doval. Sóc psicòloga general sanitària i psicoterapeuta, especialista en trastorns emocionals, vincle i trauma.

Fa més de 6 anys que treballo com a psicoterapeuta en diferents àmbits, majoritàriament en la clínica, i des del 2021, juntament amb el meu germà, dirigim el centre Creixent, on treballem des d’un enfocament integrador amb l’objectiu d’acomoanyar cap el benestar ales persones que atenem.

Tinc la sort d’exercir una professió que m’apassiona, en la que poso tot el meu entusiasme, esforç i dedicació per a resoldre les dificultats de les persones i acompanyar-les en el seu procés de canvi. Confio en la capacitat de transformació de les persones i en la capacitat de fer servir els recursos propis per assolir un nivell de benestar i equilibri personal.

La meva forma de treballar és proporcionar un espai terapèutic lliure de judicis, on l’empatia, la confiança i el respecte són la base per encaminar aquest procés, en el que jo em posiciono com a professional experta en el canvi i la persona que acut a consulta com a experta en ella mateixa, en els seus problemes o dificultats.

D’aquesta manera, des d’una Psicologia Integradora, i tenint en compte el context en què ens trobem, la història vital de la persona i la seva manera d’entendre el món, es dissenyarà un projecte fet a mida que permetrà a la persona alliberar-se del seu malestar emocional i començar un procés de creixement personal i d’autoconeixement, essent més conscient dels seus sentiments i estils de relació amb les altres persones i amb ella mateixa.

Creient en la necessitat de reciclar i formar-me constantment per créixer com a psicoterapeuta, estic obtenint una gran varietat d’eines i he après des de diversos enfocaments que em són útils per ajudar les persones d’una manera flexible i personalitzada.

És per aquest motiu que, després de la carrera, em vaig especialitzar en Psicologia General Sanitària, Psicoteràpia i en Teràpia Familiar Sistèmica. També sóc terapeuta EMDR, he realitzat formacions de Mindfulness i TEB (Tècnica d’Estimulació Bilateral).

Sóc una persona activa i curiosa, i desitjo que les meves ganes de millorar, formar-me i conèixer no tinguin límits i estiguin al servei de les persones valentes a les que acompanyo.

Els meus àmbits d’intervenció són les problemàtiques individuals amb persones adultes i adolescents (emocions, trauma, vincle, problemes alimentaris…) amb parelles (dinàmiques, comunicació, infidelitats, desig sexual …) i amb famílies (dinàmiques i rols relacionals , dificultat amb adolescents, comunicació …).

Serveis que ofereixo

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
 • Psiconutrició

Formació

 • Llicenciatura en Psicologia (UAB-2012)
 • Postgrau en Psicoteràpia Integradora (UdG-2017)
 • Programa d’entrenament en Mindfulness (IESP-2017)
 • Màster en Psicologia General Sanitària (VIU-2018)
 • Experta en disfuncions sexuals (IESP-2018)
 • Màster en Teràpia Sistèmica (UdG-2019)
 • Experta en TCA (Norte Salud-2019)
 • EMDR I i II (Instituto EMDR-2021)
 • Master en Acció Social, Desenvolupament i Cooperació (URLL, 2022)

Col·legiada

Troba’m a:

Jordi Doval
Dietètica i Nutrició
Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat. Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), també sóc tècnic en farmàcia i parafarmàcia.

Biografia

Hola, sóc en Jordi Doval, dietista. Sóc el cofundador de Creixent Salut Integral. Juntament amb la meva germana, vam decidir unir forces i la nostra passió pel treball amb la gent, des d’aquesta vessant més humana, per tal d’oferir el màxim de nosaltres en l’acompanyament de les persones cap el seu benestar. Ambdós tenim una visió integradora i sistèmica, entenent que cada patologia i cada malestar forma part d’un tot i no es pot entendre com a un fet aïllat; sinó com una successió de fets, dins una cadena o sistema, i aquest és un dels pilars en totes les intervencions que realitzem des del nostre centre.

Al llarg de la meva trajectòria m’he especialitzat en nutrició i suplementació en sistema digestiu i intestinal, en nutrició esportiva i en obesitat.

Actualment estic formant-me en el Màster de Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE), és una branca de la Medicina Integrativa que relaciona els diferents sistemes del nostre cos (hormonal, neurològic i immune) entre ells i amb la conducta humana. M’interessa moltíssim la relació entre l’eix cervell – intestí, i penso que entenent aquesta relació com a indivisible podem tractar de forma més global i efectiva les diferents patologies.

La microbiota i el sistema immunitari influeixen en el sistema emocional i endocrí, i si sabem regular aquests microorganismes podrem prevenir, reduir i tractar altres afectacions d’altres sistemes del nostre cos.

Sempre m’ha interessat molt l’àmbit de la salut, i em sento molt orgullós de poder-me dedicar al que m’agrada. Dedico molt temps i il·lusió a preparar cada cas, on l’escolta dels objectius i les necessitats del pacient són el més important. La meva forma de treballar és posant èmfasi als hàbits de la persona, horaris, activitat física, el seu metabolisme basal, els seus gustos i preferències, relació amb el menjar, les seves necessitats nutricionals i la seva història clínica elaborada prèviament.

Sóc una persona molt curiosa i la meva professió em demana estar actualitzat constantment, amb baso sempre amb l’evidència científica, amb els aliments naturals i amb els bons hàbits de vida, elaborant plans nutricionals individualitzats en cada cas, ja que cada cas és únic.

Estaré encantant d’ajudar-te, d’una manera empàtica i professional al nostre centre de Sabadell, Creixent Salut Integral.

Serveis que ofereixo

 • Dietes personalitzades
 • Afeccions mèdiques (reeducació alimentària)
 • Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries
 • Nutrició esportiva

Formació

 • Tècnic en farmàcia i parafarmàcia (institut Castellarnau)
 • Dietètica (IES Roger de Llúria)
 • Especialització en nutrició esportiva, institut de ciències de nutrició i salut. (ICNS)
 • Especialització en nutrició i suplementació del sistema digestiu i intestinal (ISMET)
 • Màster en psiconeuroimmunoendocrinologia – PNIE. (Màster Xevi Verdaguer)

Troba’m a:

Cynthia Rubio
Psicologia adults, families i parelles
Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels meus pilars de la meva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Biografia

La Cynthia i la Sara es van conèixer fa anys, ambdues van estudiar el Màster de Teràpia Familiar i han treballat en l’acompanyament de pacients de manera conjunta, com a terapeuta i co terapeuta. A nivell professional tenen una visió i uns interessos molt similars: la part integradora, humanista, sistèmica i la perspectiva de gènere.

La Cynthia és una persona que aporta serenitat, llum i saviesa a l’equip i a les persones que acompanya. Professionalment, és objectiva, flexible, creativa, intuïtiva i té un interès sincer per a les persones a les que acompanya, fet que facilita que estableixin una connexió de seguida. Creu que aquest vincle és clau per poder acompanyar els processos de les persones que atén a consulta, perquè se sentin en un espai segur i es deixin anar des de la confiança.

Té una trajectòria àmplia pel que fa a l’acompanyament de les persones en els seus processos vitals. La seva forma de treballar és construir camins i vies per créixer amb els sabers que la pròpia persona té i amb nous recursos que pugui posar en pràctica i li siguin adequats per les seves necessitats en el moment.

També s’encarrega de la dinamització de tallers grupals, per a treballar autoestima, autocompassió, acompanyament de mares, Mindfulness…

Existeix una frase que l’acompanya des de fa temps i que defineix un dels pilars de la seva intervenció: “El que resistim, persisteix, el que acceptem, es transforma”.

Compartir amb una professional com ella és un honor i un plaer per nosaltres.

La seva formació i intervenció està basada en:

 • La teràpia integradora: integrar i entendre les pròpies vivències com a base del creixement i autoconeixement.
 • La teràpia sistèmica i de parella: observant no només la persona sinó tot el què l’envolta en la seva vida, les relacions i com ens movem en aquestes.
 • Les tècniques de gestió i consciència emocional basades en Mindfulness i teràpia corporal: reconèixer les pròpies emocions i sostenir-les, transitar els processos estressants i gestionar-los…
 • Formació en sexualitat i diversitat sexual i de gènere, acompanyament d’adults, joves i docents en l’autoconeixement dels nostres cossos i el respecte cap a ells.
 • La perspectiva de gènere travessa la seva forma de moure’m en el món, qüestionant aquells mandats imposats i que sovint ens fan menys lliures tant als homes com les dones.

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults
 • Teràpia de parella
 • Teràpia familiar
Nelson Ocampo
Fisioterapeuta esportiu i entrenador personal
Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells.

Biografia

El Nelson és una de les recents incorporacions a l’equip i no podem estar més satisfets amb aquesta troballa. Vam pensar que seria una peça clau perquè és una persona seria i senzilla, amable, flexible i pràctica, que s’implica en la seva feina al 100% i posa tots els seus coneixements i la seva millor voluntat al servei de les persones que atén.

És fisioterapeuta esportiu i entrenador personal, ambdues coses combinen molt bé amb els altres serveis que oferim al nostre centre: la nutrició i la psicologia. Li agrada veure la persona com un tot, i el treball que proposa és molt en aquesta línia: creu que moltes vegades el malestar corporal té una causa emocional, un desajust en la regulació emocional de la persona, que li pot causar dolor físic, una mala postura corporal i somatitzacions a diferents nivells. Alhora, també té en compte que moltes lesions són causades per forçar el múscul a l’hora de fer un determinat esport o per una asimetria corporal, per causes orgàniques o degudes a la repetició de determinats exercicis i dinàmiques.

Per això, per ell l’important és escoltar la persona i atendre les seves necessitats reals, sempre donant el seu punt de vista professional i humà, des del respecte, l’empatia i l’honestedat.

És fisioterapeuta, amb el número de col·legiat 14397. Com hem dit, és especialista en fisioteràpia esportiva, massatge descontracturant, massatge drenant, activació muscular, treball funcional i tractament del dolor d’esquena a través de l’activació de músculs clau.

Té una experiència de 6 anys treballant en diferents centres i complexes esportius i compagina la seva feina com a fisioterapeuta amb l’entrenament funcional. A Creixent, combina ambdues especialitats a l’hora d’atendre els pacients per tal que el treball que fa no sigui només una tirita sinó que es vagi a solucionar el problema des de l’arrel: a través de les manipulacions manuals, massatge, reeducació postural i muscular.

L’entrenament funcional que proposa es realitza al nostre centre (disposem d’una sala específica amb el material corresponent) com a complementari al tractament fisioterapèutic o com a tractament únic, i et pot ajudar a millorar la teva postura corporal, enfortir la musculatura, augmentar la flexibilitat i l’elasticitat, alleugerir i reduir el mal d’esquena, eliminar grassa corporal, optimitzar el rendiment esportiu, millorar la teva autoestima i assolir un benestar global.

Serveis que ofereix

 • Entrenament Funcional
 • Fisioteràpia Esportiva
 • Massatge Descontracturant
 • Massatge Drenant
 • Activació Muscular
 • Tractament del Dolor d’Esquena

Col·legiat

Col·legiat Núm. 14397

Laura Lopez
Psicologia Infantil, juvenil i Psicopedagogia
Quan vaig començar la carrera de psicologia, tenia clar que volia fer sessions d’adults, però durant el transcurs d’aquesta, vaig fer un voluntariat en equinoteràpia, treballant sobretot amb població infanto-juvenil, i va ser llavors quan em vaig adonar que no només volia tractar amb adults, sinó que també m’interessava l’àmbit infanto-juvenil. Considero que els infants són molt sincers, viuen cada segon al màxim, i igual que ells aprenen de nosaltres, nosaltres també podem aprendre molt d’ells i de la manera que tenen de veure el món.

Biografia

La Laura va ser una de les primeres incorporacions a l’equip de Creixent i estem molt contents de poder dir que ja fa un bon temps que treballem de forma conjunta.

És una persona molt propera, senzilla i pragmàtica, que aporta serenitat a l’equip i a les persones a les que acompanya. És una persona entregada i està en constant formació per tal d’oferir un ventall de tècniques i eines a les persones que acompanya.

És psicòloga i neuropsicòloga i instructora de Mindfulness,  amb el número de col·legiada 26375.

La seva trajectòria professional ha estat combinant el treball amb persones adultes i amb infants, ja que ambdós estils d’intervenció són interessants i enriquidors per ella.

El seu interès per entendre millor la conducta de les persones i els seus processos cognitius la van portar a estudiar Psicologia. Des d’aleshores, va descobrir que el que li omple a nivell professional és donar a les persones les eines necessàries per superar les dificultats i gaudir d’una millor qualitat de vida.

En l’acabar la carrera, va voler aprofundir una mica més sobre el cervell i com afecten les lesions en les diferents parts d’aquest, tant en les funcions cognitives, com en la part emocional i conductual de la persona, és per això que es va especialitzar en Neuropsicologia, fet que li ha permès ajudar a encara més gent, ja pot abarcar persones amb dany cerebral adquirit, amb demències i trastorns amb neurodesenvolupament entre d’altres.

Pel que fa a la Psicologia, treballa des d’un corrent cognitivo-conductual, i pel que respecta a la Neuropsicologia, treballa des d’un enfocament dinàmic integral, on es té en compte tant la localització de la lesió com el funcionament de la ment. Cada persona és diferent, i depenent del seu entorn, les seves vivències i la seva manera de ser, processa i afronta les situacions de manera diversa, és per això que tot i haver-hi dues persones amb la mateixa problemàtica, la teràpia s’enfocarà de manera més personalitzada i individualitzada, per tal d’afavorir la seva recuperació de forma més efectiva.

A Creixent també dinamitza grups sobre emocions, habilitats socials, autoestima, compassió i Mindfulness.

Serveis que ofereix

 • Psicologia infantil-juvenil
 • Reeducacions
 • Estimulació cognitiva
 • Rehabilitació neuropsicològica
 • Sessions de Mindfulness

Formació

 • Títol de Tècnica en Educació Infantil (TEI) (Bemen-3, Barcelona).
 • Grau de Psicologia (Universitat de Barcelona, UB).
 • Postgrau de Mindfulness i psicoteràpia (Universitat de Barcelona, IL3-UB).
 • Màster en Neuropsicologia (Universitat Oberta de Catalunya, UOC).

Col·legiada

Nº col. 26375

Noelia Naranjo
Logopèdia
El logopeda ha d’avaluar cada pacient, elaborar un pla d’intervenció i escollir un material adaptat i personalitzat a cadascú. Cada persona és un món, pel que és imprescindible adaptar la intervenció logopèdica a cada pacient, realitzant un programa individualitzat adaptat a les necessitats, característiques i limitacions de cadascú.

Biografia

La Noelia es la logopeda del centre. Ens encanta que formi part de l’equip perquè aporta dinamisme, diversió i lleugeresa. Professionalment, disfruta del treball amb les persones i de presenciar els seus canvis. Té més de 10 anys d’experiència treballant com a logopeda a diferents àmbits, tant amb persones adultes com amb nens i nenes.

A més de logopeda és musicoterapeuta, això fa que tingui una visió holística i que la seva manera d’intervenir sigui creativa i diferent.

A la primera sessió amb les persones consultants evalua cada cas i elabora un pla d’intervenció que tingui en compte les necessitats i objectius de la persona. A l’àmbit infantil, té experiència amb nens i nenes amb TDAH, autisme, diversitat funcional, dificultats d’aprenentatge… Procura que des de la primera sessió el nen o nena se senti còmode i relaxat, creant un ambient lúdic i utilitzant la varietat d’eines de les que disposa perquè les sessions siguin amenes i divertides alhora que estiguin enfocades en resoldre els problemes dels infants.

Al mateix temps que atén les dificultats específiques (dislàlia, disfonia, dislèxia, disgrafia, dificultats en la comprensió lectora, deglució atípica, problemes de veu, etc) també posa el focus a l’estat emocional del nen/a i adapta la sessió segons el que necessiti en aquell moment.

Per a nosaltres és important que la logopeda també comparteixi aquesta visió i sigui part del seu treball: estar atenta als canvis emocionals de les persones amb les que treballa, sostenir, acompanyar, assessorar i, si és necessàri, treballar en equip amb altres professionals (professors, psicòlegs, monitors, etc) per a què l’abordatge sigui de forma integral.

D’altra banda, la dansa inclusiva, la música, el joc, la psicomotricitat i el teatre són eienes de les que disposa i que combinen amb el treball com a logopeda, oferint un treball holístic i integrador a través de L’estimulació sensorial i el sistema auditiu, oferint una via d’intervenció més lúdica i intuïtiva, obtenint beneficis en el llenguatge, la parla i la comunicació.

Creu que cada cas és únic i per tant requereix una intervenció diferent i es farà a mida, depenent de la personalitat, les característiques, les habilitats i els gustos de cada persona.

Serveis que ofereix

 • Dificultats en pronunciació
 • Retard del llenguatge
 • Transtorn de l’aprenentatge
 • Transtorn del desenvolupament
 • Deglució atípica
 • Teràpia miofuncional
 • Dificultats en la veu

Formació

 • Diplomatura en Logopèdia (Universitat de La Laguna – Tenerife)
 • Màster en Musicoteràpia (ISEP – Institut Superior d’Estudis Psicològics)
 • Dificultats en la comprensió lectora (Educatio)
 • Aproximació a la intervenció primarenca, intensiva i conductual a l’autisme (Planeta Imaginari)
 • Musicoteràpia i autisme (Associació Catalana de Musicoteràpia)
 • Estimula el teu potencial creatiu (Universitat de La Laguna – Tenerife)
 • TDAH (ULPGC)
Anna Viñals
Fisioteràpia
M’agrada treballar posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el reaprenentatge del moviment.

Biografia

Quan vam pensar en obrir el nostre centre, la primera persona que ens va venir al cap a l’hora de visualitzar el nostre equip va ser l’Anna. El que ens agrada d’ella és que és una persona molt activa, implicada i resolutiva. La seva personalitat riallera i amable combina perfectament amb els seus valors com a persona, que alhora encaixen amb els valors que volem transmetre com a centre: empatia, implicació i honestedat. És una persona que està en constant formació i aporta una mirada àmplia a l’hora d’atendre les persones que arriben a consulta.

L’Anna va acabar els estudis de Fisioteràpia l’any 2010 i la seva vocació la va dur a formar-se i especialitzar-se en el camp de la neurologia. Creu en la importància d’oferir un servei de qualitat i en els reptes professionals que permeten la millora personal dia a dia.

El seu principal objectiu és acompanyar les persones que presenten alguna dificultat o malestar a nivell funcional i corporal i sobretot potenciar les capacitats que permetin la participació en les activitats del dia a dia i el seu entorn.

Li agrada treballar en equip, posant la mirada en la persona i el seu context específic, a través d’activitats significatives i exercicis individualitzats que ajudin al pacient a integrar el re aprenentatge del moviment. La seva forma de treballar és establir uns objectius sempre conjunts amb el pacient que seran revisats al llarg del tractament rehabilitador, sempre basat en l’evidència científica.

A continuació t’ampliem una mica la seva trajectòria formativa:

Diplomada en Fisioteràpia per la FUB, centre adscrit a la UAB, el 2010 inicia l’ experiència laboral treballant durant 5 anys en diferents centres de l’àmbit de la traumatologia, formant-me i tractant afectacions de l’aparell locomotor, lesions esportives, i rehabilitació post-quirúrgica.

El 2015 motivada per ampliar els coneixements en Neurorehabilitació, va realitzar el Màster de Rehabilitació en Neurologia a l’ E.U Gimbernat. En aquest màster es va formar com a Terapeuta Bobath en el pacient adult amb Bettina Paeth i va realitzar el Curs Introductori al Concepte Bobath en pediatria amb Marisa Frontera.

A més s’ha format en Rehabilitació Neurocognitiva (mètode Perfetti) i en Teràpia aquàtica realitzant el Curs Bàsic del mètode Halliwick.

Li va apassionar tant aquest nou àmbit (diversitat, dignitat, xarxa profesional i familiar…) que va continuar el seu interès per seguir aprenent i va realitzar el cus d’Abordatge dels principals trastorns i patologies de la Infància impartit per Neus Suc i el Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb trastorns neurològics amb Bettina Paeth, així com pràctiques voluntàries amb Mònica Junquero.

Els seus abordatges terapèutics es complementen amb altres tipus de tècniques com Neurodinamia i Imatge Motora.

A Creixent, Salut Integral trobaràs un tracte proper, honest i personalitzat!

Serveis que ofereix

 • Fisioteràpia neurològica
 • Fisioteràpia traumatològica

Formació

 • Diplomatura en Fisioteràpia (FUB-2010)
 • Màster de Rehabilitació en Neurologia (Universitat Gimbernat-2015)
 • Estratègies de tractament amb Imaginació Motora i Observació de l’acció en Neurorehabilitació (Fisiofocus-2021)
 • Curs de fisioteràpia: Abordatge dels principals transtorns i patologies de la infància (Fisiofocus-2018)
 • Curs Avançat de Bobath: Reconeixement i Tractament de Persones adultes amb Transtorns neurològics (Clínica Neurorehabilitación Bettina Paeth-2018)
 • Seminari Teòric-Pràctic sobre les Actualitzacions de l’abordatge terapèutic Pacient Post-Ictus (UIC 2018)
 • L’Espatlla: Biomecànica, fisiopatología i teràpia manual (FCS Blanquerna-2017)
 • V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP-2017)
 • Curs Introductori i Bàsic del Concepte Bobath en ł’adult (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs Introductori del Concepte Bobath en Pediatria (E.U Gimbernat-2016)
 • Curs introductori en Rehabilitació Neurocognitiva, mètode Prefetti (U.E Gimbernat-2016)
 • Curs bàsic del mètode Halliwick (U.E Gimbernat-2016)
 • Kinesio Tapping nivell 1 i 2 (ITNM-2014)
 • Punsió Seca; Tractament Conservador i Invasiu dels Punt Gatell (ITNM-2014)
 • Curs de Drenatge Limfàtic Manual (FUB- 2012)
 • Curs de Mobilització del Sistema Nervios (FUB-2011)
Elena Aragonès
Psicologia adolescents i adults
Com a psicòloga tinc una visió integradora que em permet fer una intervenció a mesura, segons el que necessitis en el moment present. El procés de creixement personal t’ajudarà a potenciar les teves fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement, i estaré encantada d’acompanyar-te en el teu procés.

Biografia

L’Elena va ser una incorporació curiosa , va ser com un “flechazo”. Des del primer contacte que vam tenir amb ella vam tenir clar que era una de les peces que faltava perquè tot l’engranatge acabés de girar.

És una professional compromesa, motivada, flexible i oberta a qualsevol proposta, i que fa que el seu entusiasme i ganes es contagiïn. S’implica molt en les dificultats dels seus pacients i és molt empàtica i objectiva, oferint un espai segur on les persones es poden sentir sostingudes, enteses i acceptades, a través de l’escolta activa i de les propostes que fa al llarg de les sessions, encaminades a la resolució de les problemàtiques i dificultats en les que es troben.

És psicòloga general sanitària amb el número de col·legiada 25740. Al llarg de la seva trajectòria professional ha treballat en diferents àmbits que li han donat l’oportunitat de formar-se en diverses àrees i tenir una visió més àmplia sobre el funcionament humà, i així poder realitzar un acompanyament personalitzat per a cada persona. Té una visió integradora i sistèmica, que li permet fer una intervenció a mesura, segons les necessitats en el moment present.

Entén el procés de creixement personal com a una eina per potenciar les pròpies fortaleses i recursos i a transformar el malestar en una oportunitat de canvi i creixement.

La seva experiència des que va acabar la carrera ha estat realitzant grups psicoeducatius de regulació emocional a adolescents (DBT-Steps A) a instituts de Terrassa i Barcelona; també atenent a persones amb trastorns del son i ajudant-los a millorar la seva higiene de son a la Clínica del son Dr. Estivill; acompanyant en processos de dol i malalties cròniques a l’Hospital Sant Joan de Déu, treballant en l’àmbit residencial amb persones grans i les seves famílies i realitzant intervenció psicoterapèutica en la clínica privada, amb persones adultes, adolescents i famílies, des d’una mirada integradora.

Els seus àmbits d’intervenció són l’ansietat, depressió, dificultats en el son, problemes d’autoestima i autoconcepte, dificultats en les relacions interpersonals, en les dinàmiques familiars, o si estàs vivint un procés de dol.

Serveis que ofereix

 • Psicoteràpia adolescents i adults

Formació

 • Graduada en Psicologia (URL-2015) – Col·laboradora en el grup de recerca de parella i familia, dins l’àmbit de la violència familiar
 • Màster en Psicologia General Sanitària (URL-2017)
 • Especialització en Teràpia Sistèmica Breu (UOC-2021)
 • Teràpia Dialèctica Conductual per l’abordatge de la inestabilitat emocional (Grupo Laberinto-2022)
 • Primers auxilis psicològics (Centre de crisis UAB-2022)
 • Assessorament i teràpia psicològica en processos de dol (Grupo Laberinto-2022)
 • Formació en Counselling (Centre d’Humanització de la salut-2022)

Col·legiada

Obrir xat
Necessites ajuda? Contacta
Hola, en què et podem ajudar?